-
bitCo to za kawałek od 2.08 w tym linku ? [youtube.com]
-
Kojarzy ktos ta nutke?[facebook.com]
-
Film super zioło- 26:19[cda.pl] co to za kawałek w 26 minucie 19 sekundzie?
-
TEDE barack obamaw którym numerze Tedego wystąpiły te dwa słowa "barack obama"
-
nazwa piosenki od 0:47Straight Outta Compton Official Trailer #1 (2015) - Ice Cube, Dr. Dre Mo...: [youtu.be]
-
Festiwal Piosenki Żołnierskiej W KołobrzegPamiętam jedynie tekst pierwszej zwrotki oraz refren 1.Trzech synów drogich miała matka a każdy chłopak chwat ...
-
Opis teledyskuOstanio widziałem taki teledysk gdzie jakis kosmonauta przyszedł do jakiegos domu. Na koniec odlatywał z ...
-
Muzyka szybkie tempo głos jak Ellie Goulding.Szukam nazwy utworu, w tekście na początku jest coś jak "my heart is my melody ...
-
Dwa utwory electro/house z mixuPotrzebuje wykonawcow, tytulow i ewentualnie nazw mixow dwoch utworow, pierwszy od poczatku, drugi od 3:14 [www53.zippyshare.com] thanks ...
-
Piosenka elektroniczna- teledyskSzukam piosenki, która zaczyna się tak 'ooo...'. Jest dość nowa, teledysk z pijaną dziewczyną, zmysłowa ...
-
Piosenka podobna do aint nobody wykonywana przez mężczSzukam piosenki, którą dziś słyszałam w new look'u w poznaniu. Śpiewał ją mężczyzna, melodia była ...
-
Remix/pano beat.Cześć. Od początku w utworze słychać pianino, po chwili dochodzi bit i głos rozpaczającego mężczyzny, ...
-
co to za nuta 43:00[youtube.com] co to za nuta w 43:00
-
Co to za nutka z seta?Manieczki VII Urodziny Klubu Ekwador vol 1 2005 - 39.38-44.10
-
Kawałek z radiaPoszukuję kawałka w którym melodia jest że tak to ujmę arabska i jedyne co zapamiętałem ...
-
http://www19.zippyshare.com/v/eKbUW7Ng/file.html ty[www19.zippyshare.com] tytuł nieznam
-
Muzyka z youtube [jump cliff][youtu.be] od 4:18 - 4:25 Rozpoznaje ktoś ten utwór ? Załączam również załącznik.
-
piosenka danceHej! Szukam piosenki śpiewa facet z zarostem dookoła tańczą dziewczyny ubrane w odcieniach czerni i bieli, ...
-
Muzyka klubowa, całkiem raczej znanaPoszukuje wydaje mi się znanej muzyki. Nagrałem ją w klubie więc przepraszam za te trzaski ...
-
Podryw / Booty Call (1997): od 16:30Jak nazywa się piosenka z filmu Booty Call - 16:30 [zalukaj.tv]
-
C&A: Clockhouse, Nordic LightsWitam, szukam piosenki z reklamy kolekcji Clockhouse marki C&A [youtube.com]
-
Piosenka w tle[youtube.com] Szukam piosenki, która leci w tle tak około 3:30
-
Piosenka bozena...Piosenkę śpiewa jakiś stary zespół. Piosenka raczej z lat 70/80. W piosence da się usłyszeć ...
-
Szukam tytułu piosenki. Stawiam piwo. :)[youtube.com] Szukam tytułu piosenki. Stawiam piwo. :)
-
Remix "Personal Jesus" sprzed około 10 latPoszukuję remixu piosenki "Personal Jesus" w stylu tek-house a'la Benny Benassi. Prawdopodobnie wydana w przedziale ...