-
Piosenka Z EurogoliWitam szukam piosenki z dzisiejszych eurogoli ze zwiastunu pod koniec program, tam gdzie są pokazywane ...
-
co to za nutka??[www71.zippyshare.com]
-
Skrzypce, fortepian, kobiecy wokal.Kojarzy ktoś muzykę z tego filmiku? ;) [youtube.com]
-
Program w TVN'ieW telewizji TVN był kilka lat temu (może i rok temu) koncert w klimacie lat ...
-
teledysk :on kreci skreta a ona rozlewa mlekoWitam, poszukuje tytułu utworu, niestety nie kojarzę tekstu. Pamiętam, tylko że teledysk jest nagrywany w mieszkaniu, ...
-
Aż po sufit - zwiastunWitam, czy ktoś zna piosenkę ze zwiastuna 3 odcinka "aż po sufit"? [azposufit.tvn.pl]
-
Duet śpiewający znaną piosenkę po hiszpańsku :(Hej, szukam piosenki, która śpiewana jest w zwrotkach przez mężczyznę, a w refrenie przez kobietę. ...
-
jaka to piosenka z radiajak w tytule.
-
Tytuł znanej piosenki z filmuCzy ktoś może podać tytuł nutki lecącej w tym filmie? :) [youtube.com] Będę bardzo wdzięczny! :D
-
Piosenka w tle Must be the musicpiosenka w tle rozmowy po wykonaniu Dominiki ,co to za kawałek dzisiejszy odcinek dokładnie 20.10
-
Komisarz Alex: odc. 82Co to za piosenka leci w tle od 16.20 do 17.25 [vod.tvp.pl]
-
Nutka z 2011rKtoś zna tą nutke? [www86.zippyshare.com] Nagrana w 2011 roku.
-
Zna ktoś tę piosenkę?Zna ktoś tę piosenkę? Shazam niestety jej nie wykrywa [jbzd.pl]
-
Co to za piosenka? Nie kojarzę tytułu, proszę o pomoc.tutaj leci w tle od tego momentu (4;29) : [youtu.be]
-
różne różnistew 2005 roku w były modne piosenki "love shand...coś tam" oraz say no no-kto ...
-
Muzyka z Filmu Abstra 1:56[youtube.com]
-
mam utwór, nie znam tytułuWitam, mam link do składanki utworów, ale nie znam tytułu piosenki zaczyna się od 9:24 [youtube.com] kojarzy ktoś ...
-
Banana - Minionki Rozrabiająjaka to muzyka pod koniec? gdzy pisze SUBSKRYBUJ [youtube.com]
-
Utwór instrumentalnyWitam, Proszę o rozpoznanie utworu [youtube.com] Będę bardzo wdzięczny za wskazanie tytułu
-
Piosenka z reklamyCzy ktoś kojarzy piosenkę z nowej reklamy województwa lubuskiego? Leciała dzisiaj w tv, także to ...
-
Gala Boksu ŁÓDŹWitam. Chodzi mi o nutki które leciały w sobotniej gali boksu "Polsat Boxing Night". Wiem, że ...
-
zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
Prokurator, odc.1Witam. Bardzo chciałbym poznać tytuł utworu lecącego przy napisach końcowych tego odicnka: [vod.tvp.pl] Pozdrawiam.
-
REMIX DJ. ANTONINE WELCOME TO ST. TROPEZ[youtube.com] 1:13, JAKI TO REMIX?