-
Poda mi ktoś tytuł tej piosenki ?Postarałem się odtworzyć jej refren na klawiszu. Niestety nie pamiętam słów. Link do nagrania: [uploaduj.net]
-
Szukam tytułu piosenkiPiosenkę znalazłem sam na studniówkę ale zapomniałem tytułu, więc jeśli ktoś kojarzy to byłbym wdzięczny ...
-
Muzyczka z youtube?Witam! Poszukuję: [youtube.com]
-
co to za tytuł?Witam, poszukuje melodii z początku filmiku z pierwszego(najnowszego) filmu na tej stronie. Będę bardzo wdzięczna ...
-
Co to za piosenki !!Witam poszukuje piosenek o podobnym klimacie [youtube.com]
-
Barwy szczęścia odc. 1343Proszę o tytuł i wykonawcę utworu lecącego w tle od minuty 22.40 do końca odcinka ...
-
Sander Kleinenberg Extrema Outdoor DJ SetMoże tu ktoś będzie wiedział.. Nutka zaczynająca się od 7:40 a kończąca ok.11 minuty, bardzo ...
-
Dubstep Music From Beatbox[youtube.com] 1:25
-
Vox.fm Be My Lover?Witam. Poszukuję utworu który leciał dość często na vox.fm z motywem la bouche - by ...
-
Viva 2 MTV lata 2000-2003tylko teledysk pamiętam ok 15stu dj bez twarzy w studiu pół okrągłym miksujacych w rytm ...
-
Bilet na księżyc w TVP1Zna ktoś piosenkę, która leciała w reklamie "Biletu na księżyc" w "Hicie na sobote" w ...
-
Utwór min 19:30.[www91.zippyshare.com]
-
Piosenka stara "graj gitaro"Witajcie ,zna ktoś może i ma (to miałem kiedyś na kasecie) taką kasete z utworami ...
-
Nostalgia Critic: Top 11 Coolest Movie ClichesCo to za utwór [youtube.com] Zaczyna się od 5:32
-
POMOCY co to za piosenkaJest to na pewno rap, język najprawdopodobniej angielski. Śpiewa ją mężczyzna i jest tam coś w ...
-
Kto rozpozna ?Proszę serdecznie o wypisanie tytułów z nadesłanego filmiku :) [youtube.com]
-
Nagłaśnianie samochodów - Rzeszów 2007: od 1.53[youtube.com] 1:53 ktoś zna tytuł ?
-
Piosenka z party bota RadiopartySiemka.Chodzi o pewną piosenkę z dziś która leciała na radioparty.pl kanał główny.Muzyka leciała z bota ...
-
Banshee: Reakcja na moje stare zdjęciaJaka piosenka leci w tle? [youtube.com]
-
Jaka to muzykajaka to muzyka [facebook.com]
-
To jest wersja rap po polsku a ja szukam tego motywu. Jaki miało to tytuł?Quebonafide x Planet ANM x MVP BLEND - Każdy oddech który bierzesz
-
Stary trance z Techno PlanetSiema, poszukuję tytułów dwóch utworów z tego seta: [youtube.com] Pierwszy zaczyna się 5:30 min, drugi zaczyna się ...
-
Co to za piosenka?[noizz.pl] Od 0:09
-
Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji utworuBardzo proszę o pomoc, nie mogę rozpoznać utworu, to jakiś stary techno remix. Nie pomógł ...