-
Come-in Olsztyn muzykaWitam kojarzy ktoś te nutki??
-
Kiseijuu: Sei no KakuritsuByłbym wdzięczny, jakby ktoś podał mi tytuł tej piosenki. [youtube.com]
-
DH Open Cluj-Napoca - co to za nutka[oddshot.tv] Czy ktoś zna ten utworek? (zaczyna się od 0:14)
-
The Most Epic Full Legends Wager - Fifa 16[youtube.com] Na tym filmiku leci od 4:30 do 7:10
-
radio eskaszukam piosenki z damskim wokalem jedyne co zapamiętałem z refrenu to "im my uuuuuu" ...
-
Żory Cup 2014Tak jak w tytule [youtube.com]
-
zna ktoś ?piosenka na dole.
-
co to za piosenka? ?Co to za piosenka w załączniku
-
Mam talent 8: odc.9, utwór końcowyjak brzmi tytuł utworu instrumentalnego który słychać w tle tuż po ogłoszeniu pierwszego finalisty tego ...
-
Mam Talent 8: odc 9, przedstawienie uczestnikówTak jak w temacie szukam tytułu muzyki ktora leci na samym poczatku tego odcinka jak ...
-
Co to za piosenka?LINK: [facebook.com]
-
Co to za piosenka?szukam jej od dłuższego czasu
-
Jaki to utwór?Jaki tytuł ma utwór który leci w filmiku od 2:00 minuty? [youtube.com]
-
Rozpoznacie 3 piosenki z pliku załączanegoprosiłbym o tytuły 1,2,3
-
podkład z Szerokich torówCo to jest za utwór. Kojarzę go z czegoś innego, ale nie wiem z czego.
-
I will follow you, coś w tym stylu, długi odsłuch :)Witam, prosiłbym o pomoc w odgadnięciu nazwy utworu :) [www53.zippyshare.com] Z góry dziękuję :) Trwa ...
-
Cindy Mello.. jaka piosenka leci w tle ? [vimeo.com]
-
Co to za muzyka w tle..?Otoz ogladajac na YT filmik natknołem sie na muzyke w tle ktora bardzo mi sie ...
-
Bardzo proszę o pomoc.Jak nazywa się tytuł tej piosenki ? Można ją usłyszeć w radiu piekary. Bardzo proszę ...
-
Civic D15Z1 0-170km/h AccelerationLeci gdzieś tak od połowy w tle ale od 2:50 najlepiej słychać [youtube.com]
-
Coldplay - pianinoszukam piosenki zespołu Coldplay, piosenka jest bardzo spokojna i poza pianinem nie słychać praktycznie żadnych ...
-
Muzyka z filmiku youtube[facebook.com] chciałbym odnaleźć tytuł piosenki, która zaczyna się 4:04. z góry dziękuje za pomoc.
-
Co to za utwór???Od wielu lat staram się ustalić tytuł i wykonawcę tego utworu... ale rzadko można go ...
-
The Voice of Poland VI Bitwa odc .3Witam szukam piosenki która leciała w tle w odcinku 3 bitwa od ok 0:06:23[vod.tvp.pl]
-
Kawałek z radiaSzukam nazwy tego kawałka. Przepraszam za jakość nagrania, proszę słuchać na max volume.