-
Calzedonia: Jesień 2015Siemka, szukam od pewnego czasu muzyki z tegorocznej reklamy telewizyjnej marki Calzedonia: [youtube.com] pomoże ktoś?
-
Co To Za PiosenkaWITAM SZUKAM WOLNEJ PIOSENKI Z ZAJĘĆ ZUMBY LECIALO TO JAKOŚ TAK TIMERE TIMERE COŚ TAM ...
-
Piosenka z zajęć hip-hop, ok. 2008 r, ale mogła wyjść wcześniej, śpiewana przez kobietęPiosenka zaczynała się muzyką w stylu "kła kła kła", a potem jakaś kobieta zaczynała śpiewać ...
-
Poszukuję tytułów dwóch piosenek - pierwsza - link na YT, druga - radio Winamp nagrane 10 lat temuLink do jednego z utworów - generalnie cały soundtrack. [youtube.com] Druga piosenka w załączniku - nagrana ...
-
Prosze pomóżcie znaleźćWitam, szukam piosenki, która jest często grana z Radiu Złote Przeboje ale zaraz przed wiadomościami ...
-
Prawdziwe oblicze youtuberów: od 0:16Poszukuje piosenki zaczynającej się w 16 sekundzie [youtube.com]
-
Stara piosenka, malo co pamietam.Witam, szukam starej piosenki, byc mize hit radia konca lat 90, poczatku lat 2000. Malo ...
-
-
Tytuł piosenki, opowiadającej historię każdego z mieszkańców bloku...Poszukuję tytułu piosenki, wydana w podziemiu. W treści gość opowiada historię każdego z mieszkańców 10 ...
-
Piosenka z ESKI z programu FRESHMIX 03.11.2015Szukam tytułu z dzisiejszego Fresh mixa (3.11.2015) dokładnie chodzi o moment z tymi skrzypcami (?) ...
-
Na Wspólnej: odc.2164, Kinga płacze w samochodzieJaki tytuł ma piosenka z 2164 odc Na Wspólnej, jak Kinga płacze w samochodzie. Leci jakoś ...
-
Kim są oni co za oni?Witam serdecznie. Szukam utworu, najprawdopodobniej ze starego Polskiego filmu, w tekście można było usłyszeć "kim ...
-
Piosenka ! PROSZE ZNA KTOŚ!Jakoś tak onka onka elaaaa o oooooo WAV> Nagranie >
-
Muzyka z ZUMBAPoszukuje piosenki z zumby, ktora w refrenie ma słowa w stylu "digi digi digi digi ...
-
Chłopaki do wzięcia odc 82Muzyka się zaczyna od 4:38 sam próbowałem ją odnaleźć ale nikt nie śpiewa to ...
-
Angielska piosenka taneczna, chyba w stylu danceWitam. Szukam piosenki tanecznej, w której padają słowa "I won't wonder it's too late ... ...
-
Belly Dance for ZumbaSzukam piosenki z zumby, jest ona w tym filmiku do 27 sekundy [youtube.com]
-
Andrzej Golota - Prawdziwa Historia: od 16.30Witam Czy zna ktoś nute która leci od 16.30 minuty tego filmiku o Andrzeju Gołocie?:) [youtu.be] Nie mam ...
-
Sianokosy 2011Kto mi pomoże, potrzebuje tytuł piosenki z filmu, chodzi mi o piosenke pierwsza od 0:00 ...
-
Zna ktos ten utwor?[www4.zippyshare.com]
-
Nuta z CS:GOWie ktoś może co to za nuta?
-
Dreamhack: podczas wchodzenia zawodników na scenęWitam poszukuję nutki z tego filmiku z 9:30:00 [twitch.tv]
-
29. 30. i 31. kolejka La Liga 2014/2015[youtube.com]
-
CS: Deagle double hs @inferno[youtube.com] nuta z filmiku?
-
Georginio Wijnaldum: Skills & Goals, 2015-2016[youtube.com]