-
Electric Light OrchestraSzukam piosenki zespołu Electric Light Orchestra ,w której w tle słychać szum deszczu.
-
Polska Piosenka Puszczana Na Vivie Rok Ponad 2000szukam piosenki ktora kiedys czesto leciala na vivie w teledysku były panie (chyba 4/5) ktore ...
-
Never Back Down 2 (2011): Final Fight ScenePoszukuję owego utworu. Zależy mi na pierwszym "kawałku" [youtube.com] Z góry dzięki za pomoc!
-
Poszukuję tytułów dwóch piosenek.Piosenka z numerem 002 usłyszana w muzycznym radiu.
-
Jeleniejajeczka: Całować chcęZna ktoś remix z filmu Harry Potter? Piosenkę usłyszałem z filmiku na youtube, oto on : ...
-
Nutka klubowaMoże ktoś zna ten charakterystyczny kawałek, grany w klubach... [www82.zippyshare.com]
-
piosenka w tleprosze o podanie nazwy tej pioseki! :( [instagram.com]
-
Proszę o pomoc w rozpoznaniu utworuBardzo proszę o pomoc, nie mogę rozpoznać tej piosenki, nie pomógł shazam ani trackID. To ...
-
Pierwsza piosenkaNatrafiłem na ten film i nie mogę znaleźć tytułu i autora pierwszej piosenki? [youtube.com]
-
Co to za motyw?Witam. Wszedł mi w głowę ostatnio taki motyw i nie mogę go skojarzyć jakoś. Wydaje ...
-
Coś z auf wiedersheinWitam, szukam piosenki: całość angielska, tylko jakby w refrenie dało się usłyszeć auf wiedershein! Niestety, nie ...
-
Samsara (2011): od 70minWitam co to za piosenka z filmu Samsara z 70min? Tu link do filmu [cda.pl]
-
Jak zarobić pół miliona dolarówCzy zna ktoś muzykę z początku filmu? Chodzi o pierwsze 6 sekund. [youtube.com]
-
Jak się nazywa ten bardzo radosny utwór?Utwór z konwencji Palikota sprzed 2 lat, z góry dziękuję za rozpoznanie.
-
Poranki Zuzanki #13: Nowy tatuażCo to za piosenka? Pomocy! Tekst piosenki jest mniej więcej taki "far away from home, happy ...
-
utwór usłyszany na zabawiepomóżcie mi zidentyfikować ten utwór :D z góry dzięki za pomoc :D
-
Dancing CowPiosenka w tle? [youtube.com]
-
Chodzi o piosenkę Mirah - Gotta go homeSzukam tytułu piosenki, która ma ten sam podkład co wyżej wymieniona ale to chyba jakaś ...
-
Croatia - Euro 2008Co to za kawałek? Pierwszy w tym filmie. Słowa twenty twenty two, go home... [youtube.com]
-
-
Co to za utwór?Co to za nutka?
-
Bodybuilder VS Strongman - Strength Wars 2k15 #6Jakie to piosenki ? [youtube.com] Od 3:08 do końca sa dwie piosenki, które bardzo bym chciał poznać ...
-
Zbuntowany anioł odc. 1 - piosenkaWitam, wie ktoś co to za piosenka leci od 8:30? [youtube.com]
-
Piosenka popowa z elementami rockowymiHej. Szukam piosenki, niestety nie pamietam jak szła muzyka bądź tekst ale pamiętam troche teledysk: ...
-
The Vampire Diaries, In Memory of Katherine PierceCześć [youtu.be] W powyższym filmiku od około 1:26 do około 1:52 leci w tle instrumentalny utwór i ...