-
Co to za kawałek w tekście "love you forever"Tak jak w tytule szukam piosenki w tekście "love you forever"
-
Wolna piosenka, na początku grzmoty, zwrotka rapowanaSzukam piosenki z przed hmm... 15-20 lat. Nie za wiele wiem, ale na pewno ...
-
Prosze o podanie tytułu tego utworu.Min 19:30 [www91.zippyshare.com]
-
tytuł tego mp3? (trance, house)[www58.zippyshare.com] Wiem, że tutaj ludzie potrafią tytuł znaleźć, więc może ktoś?
-
Kto to śpiewa utwór hip hop/rapWitam, wiem że tekst brzmial jakoś tak: "mijają dni, miesiące, lata na naszym globie coś ...
-
urywek piosenkijaki to dokładnie remix ?
-
OMEN - Płośnica 2015 MR.BeansPoda Ktoś muze z tego filmiku: od 24m i 40 s [youtu.be]
-
Kilka kawałków z filmów na YouTubeWitam. [youtube.com] Utwór zaczyna się w 1:44 [youtube.com] Tutaj interesują mnie dwa kawałki. Pierwszy leci króciutko od 0:25 a ...
-
VI Turniej Tańca Towarzyskiego, Pajęczno 20111 od 2.30 do 3.20 2 od 7.06 do 7.45 3 od 7.45 do 8.15 może komuś uda ...
-
hip-hop raczej łatweWitam. Proszę o rozpoznanie tego utworu:
-
Proszę o pomocCO to za nutka? często mozna usłyszec ja w reklamach
-
Jaki tytul?jw.
-
Polsat sport: Cafe futbol, analiza meczu Szkocja-PolskaKochani, jak w temacie, jaki jest tytuł tego utworu? Załączam link do analizy niedawnego meczu ...
-
Szukam Piosenki, Znam Opis, Nie Mam Tytułu. Leci Na Vivie.szukam piosenki która ostatnio jest puszczana na vivie w playlistach. klip wyglada w ten sposob, ...
-
EskaTv: Misterzy Polski vs BackstageJaka to piosenka, która jest w tym filmiku : [youtube.com]
-
Pilnie szukam nutki wpada w uszkoPoszukuję nazwy tego utworu. Tutaj podaje link do własnego ftp gdzie można odsłuchać 0:19 sekund tego ...
-
electro[youtube.com] z czym kojarzy wam się ta nuta ?
-
Szukam muzyki z 28:20[www4.zippyshare.com] Szukam tytułu muzyki z 28:20 :)
-
nutka z setaszukam tytułu tego utworu
-
Cash / Gotówka (2010), pod koniecWitam, przed chwilą na TV4 skończył się film Gotówka, pod koniec leciała muzyka, której ...
-
Trap/AmbientWitam poszukuję nutki z tego filmiku z 2:00 [youtube.com]
-
Speed Club Rowiska: Iimpreza HalloweenWitam poszukuje tytulu tej nuty z filmiku może być także oryginał jak ktoś wie :) [facebook.com]
-
TVP ABC: Czarna magia[youtube.com] Co to za muza pod koniec? xD
-
Remix DJ Trakmajster moc energia amfetamina[www65.zippyshare.com] Od 2.15h wchodzi świetny mix zna ktoś może? ^^
-
Zna ktoś piosenki tego typu ?Chodzi mi o takie spokojne, jak np. początek tej piosenki poniżej. Mogą mieć trochę basu