-
Jak się nazywa ta piosenka?[youtube.com] na samym początku w intro
-
Jaki tytuł ?Poszukuje tytułu piosenki z 04:35 : [youtu.be] Dziękuje
-
1 z 10: 10.11.2015, pytanie muzyczneOglądając wtorkowy odcinek 1 z 10 pytanie muzyczne dotyczyło polskiej ballady, królującej na listach przebojów. ...
-
kto pomożeco to za nutka?
-
Poszukuje teledysku z lat 90Witam wszystkich,poszukuje utwóru,teledysku tehcno z lat 90.Coś mi świta ze nazywa sie ten utwor Pitch,the ...
-
Szukam teledyskuWitajcie! Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie piosenka jednak za nic nie mogę sobie przypomnieć ...
-
Dobrze opisana nuta?To znowu ja z dziwnie opisanym trackiem,oczywiście w sieci ani widu ani słychu,może ktoś z ...
-
Techno[youtube.com] zaczyna sie w 0.59 i konczy w 1.11
-
To Jest Droga: Dostał za cwaniakowanieCzy ktoś zna muzykę z tego filmiku? [youtube.com] z góry dziękuję za odpowiedź
-
Kości: Sezon 4, odc.26Witam wie ktoś co to za muzyka z tego odcinka?
-
Utwór z seta Retro Time In Attack Clubbasse[soundcloud.com] Zna ktoś utwór z 6:35 ?
-
Polska grupa Cosmos?Nagranie z pierwszej połowy lat 80 (prawdopodobnie z PR III). Czy rzeczywiście jest to grupa ...
-
Ariana Grande Covers Thrift Shop and does ImitationsWie ktoś jaka piosenka leci w tle ? 1:25-1:35 [youtube.com]
-
piosenkaszukam piosenki znajac tylko jej refren: odpowiedz mi dlaczego wlasnie ty wciaz niszczysz moje sny ...
-
Co to za utwory?Proszę o tytuły jeśli znacie;)
-
Mariusz Jarek Edit: Hard Luck Story TrailerPoszukuję muzyki z tego filmiku . Ktoś zna tytuł? [youtube.com]
-
Co to za piosenka w tle wywiadu?Co to za piosenka w tle wywiadu?
-
polski rap, angielski refren.bedzie ciezko, no ale sprobujmy ;) chodzi za mna od tygodnia utwor - polski rap, refren ...
-
piosenka lata 1980 -1984 ? burza krzykiPiosenka z lat 1980 max 1984 wyprzedzająca swoje czasy ale przez mojego ojca nagrana z ...
-
ASUS Play It Cool - Worms Clan WarsJak nazywa się muzyka, która zaczyna się w 24:08? [youtu.be]
-
Utwór Techno Z Akordeonem W TleOd niedawna leci w radiu taki utwór z akordeonem w tle. Jest dość specyficzny, oryginalny ...
-
rockowa piosenka z radiacześć, szukam piosenki z radia. słyszałem ja w trakcie pracy i nie bylem w stanie ...
-
Andre Villas BoasJaki tytuł ma piosenka w tym filmiku? [youtube.com]
-
Jakie Nutki W Tle ? Tracklista Proszę ! :) Dzięki BARDZO !!![youtube.com] [youtube.com] [youtube.com]
-
Best of Ken Block 2015co to za nutka? [youtube.com] z góry dziękuję za pomoc