-
prosze o pomoc w odnalezieniu tej piosenkiprosze o pomoc w znalezieniu tej piosenki w zalaczniku zalonczylem nagranie
-
Co to za nutka w tle[youtu.be]
-
Kto to śpiewa w 7.15min ?[youtube.com]
-
piosenka cos ala techno, trance śpiewa kobietababka śpiewa w refrenie ze trzy razy pod rząd there you are albo tell my ...
-
Jak nazywa sie ta nuta film w opisieSiemka mam sprawę jak nazywa sie tam piosenka niżej podaje linka do pobrania filmu na ...
-
Do rozpoznania w załącznikuCo to za utwór i kto go wykonuje?
-
Co to za piosenka[youtube.com] Specjalnie wyciąłem fragment z pewnego filmiku z tą piosenką którą potrzebuje.Pliska pilnie potrzeba
-
Piosenka z Maneki-nekoSzukam piosenki, w której teledysku był Maneki-neko czyli złoty kotek machający łapką, był on m.in ...
-
Piosenka leci w H&MSłyszałam dwa razy w sklepie H&M tą samą piosenkę. Śpiewa dziewczyna. Słyszę coś takiego: "You ...
-
Ktoś wie jak się nazywa nuta od 03:00?[youtube.com]
-
Tytuł piosenki lecącej wczoraj w Polo TVorientuje się może ktoś jaki jest tytuł piosenki lecącej wczoraj popołudniu w Polo TV? Akcja ...
-
Disco na podstawie tej piosenkiWitam Na podstawie tej piosenki [youtube.com] Dokładnie od 0.23. Była taka piosenka disco polo Coś ...
-
Disco PoloJets to stara piosenka, taka do potańczenia, śpiewa ją tak jakby akcent, albo ktoś o ...
-
Łatwe ale nie wiemJest to doszyć charakterystyczna muzyka. Na filmiku 0:43-0:47 sekund [facebook.com]
-
The voice of Poland 6, Bitwa: odc.15, od 76:10Witam interesuje mnie tytuł piosenki lecącej w tle programu The voice of Poland, piosenka zaczyna ...
-
Znam tylko melodie, zna ktoś tytuł?Będę wdzięczny
-
Po teledysku( ludziki z sygnalizacji swietlnej)Witam Poszukuje piosenki z teledyskiem w którym ludziki z sygnalizacji świetlnej szły na imprezę. Ktos cos? ...
-
Muzyka z youtubeJak nazywa się piosenka z intro ? [youtube.com]
-
10 Najlepszych Piosenek z Mega Bass'em Do SamochoduCo to za nuty [youtube.com] początek od 1:22 oraz druga początek od 1:36
-
Raul Gonzalez - El Adios[youtube.com]
-
Fontanna multimedialna Rzeszów, od 3:20Potrzebuję nazwy piosenki, która zaczyna się od 3:20 z tego filmiku na youtube: [youtube.com]
-
AW: Devon Larratt Vs Brett Coutts, practiceMianowicie szukam tej nutki z filmiku od 5 dni byl bym wdzieczny za pomoc [youtube.com]
-
Tytuł piosenki z klubu ... filmikWitam Potrzebuje tytuł piosenki ktory od 0;00 do 0;10 dalej to bounce generation Znam ten utwór ale ...
-
Viva PolskaSzukam teledysku(widziałem tylko końcówkę) wchodzi pewna kobieta do baru i widzi przy barze mężczyznę i ...
-
pomocy :(witam. powie mi ktos co to za piosenka??? z gory dziekuje :)