-
Co to za piosenka?Fragment tekstu: "nie chcę dłużej bólu kryć, gdy się z ust wyrywa krzyk, a twoje ...
-
Szukam muzyki dance 90'Witam, od pewnego czasu szukam utworu z dzieciństwa. Pamiętam jedynie chłopca który przez cały teledysk ...
-
nazwa piosenkiWitam Szukam piosenki z zajęć salsation bakiato bacziato czy coś w tym stylu. Proszę O tytuł ...
-
piosenka z zaryhej, pilnie szukam piosenki, leciała w zarze kiedy dzisiaj tam byłam pamiętam tylko słowa it's ...
-
Proszę o pomoc..Witam wczoraj byłem na dyskotece i usłyszałem bardzo ładną piosenkę.Pamiętam niestety jedynie to że śpiewał ...
-
Co to za piosenka ?Witam! Pytanie jak w tytule :) [www57.zippyshare.com]
-
Remix piosenkiMam pytanie, wie ktos jak sie nazywa pelna nazwa tego co tu leci?;] [www44.zippyshare.com]
-
dubstep w tle[youtube.com] witam, orientuje sie ktos w tytule utworu w tle? pozdrawiam
-
Muzyka z podkladuMam pytanie jaka to jest piosenka z podkladu tej reklamy co ma slowa "ooooo" .? ...
-
Impreze z Dziewcynami w wojskuTeledysk niezabardzo wiem czy disco polo czy electro ale byla tm impreza w wojsku na ...
-
Living the dreamWitam zna ktoś tą muzykę ? może być orginał [youtube.com]
-
Dreamhack 2015: Funniest & best moments, od 17:20co to za nutka min 17:20 [youtube.com]
-
Fragment "hold on.. "Witam, Byłam ostatnio na dyskotece i leciała taka piosenka i fragment był chyba hold on go ...
-
Sztos z secika dimitri vegas like mike[youtube.com] 26:40
-
Piosenka podobna do Chicago - "If you leave me now"Chodzi dokładnie o pierwsze kilka sekund piosenki, zanim wokalista zacznie śpiewać. Ten motyw przewija się ...
-
Muzyka z intra[yt]Hey Jaka muzyka jest użyta w intrze tego programu: [youtube.com] Zaczyna się po kilkunastu sekudnach. Z góry dziękuję
-
Nagranie z radia PiekaryWitam. Mam problem ze znalezieniem tej piosenki.Fragment nagrany przez dyktafon w telefonie z radia Piekary ...
-
House of BounceWitam, nie wiem jak sie nazywa piosenka zaczynajaca sie od 56:27 . Bardzo mi ...
-
Kiesza - Hideaway wersja?Szukam dokładnej wersji nagrania Kiesza - Hideaway, słychać w tym secie od 5 minuty [soundcloud.com]
-
Lista piosenek z centrum handlowychMianowicie jest strona - w której są wszystkie piosenki puszczone w krótkich momentach na tej ...
-
Poszukuję piosenkiWitam, od jakiegoś czasu szukam piosenki, której zapamiętałam jedynie teledysk i nic ponad. W teledysku ...
-
Byl sobie PRL: Nowy MaluchPoszukuję tytuł melodii z końcówki programu. Muzyka ewidentnie lata 70-80 na pewno nie popularna [youtube.com] melodia ...
-
BigBang-SoberPoczątek podobny do??? [youtube.com]
-
Kopanie Buraków 2015, Ropa Euro Tiger, John Deere, Joskin Trans-SpaceWitam Zna ktoś autora i tytuł pierwszej piosenki z tego filmiku ?? [youtube.com]
-
TrapWitam szukam nutki z 1:55 [youtube.com]