-
Stary utwór z winylaCzy ktoś kojarzy utwór prawdopodobnie z lat 70' zaczynający się podobnie jak obecny Guru Josh ...
-
Muzyka z filmikuSzukam tytułu piosenki z tego filmiku [youtube.com] z 2:43 minuty . Za pomoc dziękuje z ...
-
Co to za kawałek z tego filmiku od 0:45Wydaje mi się że w pewnym momencie tekst brzmi "pieces of a broken heart" ale ...
-
Piosenka z the voice of PolandInteresuje mnie nazwa podcastu, piosenki w tle, która rozpoczyna się od 5:38 w filmiku, który ...
-
CSI Miami: Sezon 10, odc.4Witam,właśnie oglądam serial i po prostu to jest miłość od pierwszego usłyszenia.Proszę o nazwę :) [cda.pl] W ...
-
Prostamol Uno, męska rzecz[speedyshare.com] Czy ktos kojarzy ta melodie? :)
-
Warsaw Shore / Ekipa z Warszawy: odc.404, od 33:27Witam potrzebuje nazwe piosenki z fragmentu programu ws daje linka [mtv.pl] 33:27 - ...
-
Piosenka z setu (134:40)[sendfile.es] Zna ktośnutkę z tego setu (134:40)
-
Zna ktoś tą muzykę ?[youtube.com]
-
Phantom 3 Professional Warszawa NocCo to za kawałek?????????? [youtube.com]
-
Rosyjska piosenka funky (być moze remix)Szukam piosenki z tego filmiku [youtu.be] . Rosyjski utwor ale tytulu nie zna nikt. Znajduje ...
-
-
Piosenka z Eska FreshMixWitam, poszukuję piosenki, którą jakiś czas temu usłyszałam w programie Eska FreshMix. Jedyne co udało ...
-
Muzyka Elektroniczna Z Tego Filmiku, BĘde WdziĘczny Za Pomoc[youtube.com] CHODZI O MUZYKĘ Z TEGO VIDEO
-
Rolnik szuka żony 2 odc. 5 techno/rock(?) przy pile mechanicznejSzukam utworu z tego odcinka od momentu 26:13 do 28:40 czyli gdy piłą mechaniczna tną ...
-
muzyka remix do break danceWitam, mam pytanie, co to za remix, nie moge go znajść, a robimy u kumpla ...
-
-
UkŁadam Playliste Do Auta :)Witam. Szukam ciekawych, wpadających w ucho piosenek. Najlepiej jakbyście pomogli znaleźć piosenki w tym stylu ...
-
Piosenka z MUUWitam szukam piosenki z facetem który ma piskliwy głos nagle włącza się do rytmu jakoś ...
-
Wie może ktoś jak się nazywa ta piosenka?Jest nowa, w zwrotce jest coś takiego "..... right now, a a a a a ...
-
-
KardashianSzukam tytułu tej piosenki [youtube.com]
-
piosenka z radiabrzmi mniej więcej tak eee aaa ooo... ako eee, i coś po francuzku, dosyć popularna ...
-
Co to jest za utwór?Witam, znalazlem nagranie pewnego utworu i nie moge nigdzie znaleźć tytułu. Proszę o pomoc. Z ...
-
Szukam tego od 3 godzin chociaz bardzo znaneszukam tytulu piosenki ktora wykonuje ten artysta uliczny: [instagram.com] sorrki za link ale nic nie znalazlem ...