-
Czy ktoś rozpozna?Z góry dziękuję za pomoc :)
-
Muzyka w podkładzie strony - Proszę o pomoc :)Witam, potrzebuję rozszyfrować tytuł piosenki z podkładu na tej stronie [retrovos.com] Za pomoc będę bardzo wdzięczny ...
-
Co to za utwór? Techno piosenka (w tle "fiesta")Jeśli ktoś zna proszę o odpowiedź, z góry dziękuje [youtube.com]
-
Tytuł muzyki w tleWitam, Szukam tytułu muzyki, która leci w tle Ktoś pomoże? [oddshot.tv]
-
Piosenki z radia. Zna ktoś ?piosenki są poniżej
-
Raceism mix 2014Witam Potrzebuję tytuły utworów , dodałem link z soundclouda w komentarzu i minuty
-
Nieznane utwory z Trójki - P. KaczkowskiCzy ktoś byłby w stanie rozpoznać 3 utwory z tego fragmentu nocnej audycji "Zapraszamy do ...
-
Maffashion x adidas Originals by Rita Ora[youtube.com]
-
Teledysk w którym są 2 dziewczyny i samochód bodajże w garażu podziemnymPoszukuje teledysku w którym wystepuja 2 dziewczyny. Pamietam ze 1 to blondynka i ma warkocze ...
-
Piosenka z lat 90. śpiewa ją murzynkatanczy na scenie z innymi murzynkami..piosenka jest szybka!prosze o podanie tytułu lub wykonawcy!
-
Jak to znaleźć? POMOCY!Około dwóch lat temu znalazłem ciekawą piosenkę i niedawno sobie o niej przypomniałem ale nie ...
-
[YT] Fail & Win Compilation #2 Czy ktos rozpoznaje co to za utwor ?Czesc, poszukiwana muzyka z [youtube.com] zaczynajaca sie od 4:53 Dzieki za pomoc :)
-
BusiarzeHej, poszukuje tytułu utworu, który jest w tle tego filmiku: [youtube.com]
-
Yourant @ Omen Club Demonstarcja 09.10.2015Zna ktoś tytuł nuty od 00:52 sekundy (SET GLOWNY) [emuza.net]
-
Top 10 najbardziej zaskakujących występów w Mam Talent[youtube.com] . Co to za nuta 10:46 - 11.42.Pozdrawiam [email protected]
-
tytuł piosenki[facebook.com]
-
Piosenka z Radia Zet Gold, nagranie w załącznikuJuż kolejny raz usłyszałam tę piosenke w Zet Gold i kolejny raz ani na stronie ...
-
Hera Koka - jaka wersja ?Witam dobrze wszystkim znana piosenka Hera Koka Hasz w ciekawej wersji której poszukuję niestety piosenka ...
-
CO to jest za piosenka u tego gościa na filmiku z imprezy ???CO to jest za piosenka u tego gościa na filmiku z imprezy ??? [facebook.com] POMÓŻCIE PLISSSSSS ...
-
Tytuł utworu z linku[www25.zippyshare.com]
-
Jak się nazywała ta piosenka...Pamiętam jedynie urywek teledysku (chyba początek). Siedzą murzyni na schodach przy chodniku, a obok chodnikiem ...
-
Co to za nutka[twitch.tv] Zaczyna się od 03:05
-
Ekstraklasa FailsCo to za nutka? [youtube.com]
-
Czy moglby ktos pomóc?Mam fragment utworu niestety nagranie jest kiepskiej jakości bo nagrywane telefonem z radia, ale bardzo ...
-
Co to za utwór, którego refren brzmi mniej więcej tak jak w załączniku?Śpiewa go kobieta, słowa idą w rytm taki jak gitara w załączonym pliku.