-
KawaŁek Od 1:12??Wie ktoś jak sie nazywa kawałek od 1:12 lecący na tym filmiku? Z góry dziękuje ...
-
Wedel: Ptasie Mleczko, nowe opakowanie - Jesień 2015Witam, znalazłem nową reklamę Ptasiego mleczka: [youtube.com]
-
muza z tego filmiku, shazam mi nie wyszuka\l nic[youtube.com]
-
Madridistaforever: Behind the scenes of the 2015/16Help please ! :( [madridistaforever.com]
-
KSW 32: Mańkowski vs Taylor[youtube.com] Muzyka wydaje się składać z 2 utworów. Jakie to kawałki? Remix by Matheo....
-
Czy ktoś zna tą piosenkę?Muzyka z gry czy ktoś zna tytuł?>
-
Piosenka w linku - jaki tytuł i wykonawca[facebook.com]
-
utwor z 2014 rokuWitam, pilnie poszukuje nazwe tego utworu. Nikt go nie potrafi rozpoznac z moich znajomych wiec ...
-
Nutka z 38:20 OMEN PŁOŚNICA[www21.zippyshare.com] nutka z 38:20
-
Piosenka Michaela JaksonaWitam poszukuje piosenki z radia. Autor Michael Jakson co pamiętam to była dość basowa. I pamietam nastepujace ...
-
Piosenka electro-pop, wokalistka ma taki piskliwy głosNa początku myślałem, że śpiewa po koreańsku, ale jest to na pewno anglojęzyczny kawałek. Ogólnie ...
-
Jaka to nuta?z intro na początku [youtube.com]
-
Wie ktoś może jaki ma tytuł ta piosenka ?Oto link do piosenki [www35.zippyshare.com]
-
Zasłyszane w CCCWitam, poszukuję piosenki, którą często słyszę w CCC, gdy robię zakupy. Piosenki na pewno są najnowszą ...
-
Co to za piosenka?Śpiewa ją mężczyzna o dość niskim głosie. Jest ona dość stara, chyba z lat 90-tych ...
-
kto rozpozna nutkęznam ale nie pamiętam może ktoś coś??
-
Nazwa Nutki z setaPoszukuje nazwy nutki z seta 16:50. Jest kawałek vokalu więc mam nadzieje, że ktoś chociaż ...
-
Szukam Teledysku Disco PoloSzukam teledysku Disco Polo nagranego w Tykocinie. Pamiętam tylko końcówkę dziewczyna jechała na rowerze przez ...
-
Tytuł piosenkiPotrzebuję bardzo tej piosenki, zaczyna się mniej więcej tak (dość znana, śpiewa ją kobieta) Nananana nananana ...
-
Znacie może?Utwór leciał kiedy byłem w barze :-)
-
Hip hop co to za nutka 1:23[youtube.com] nutka w tle 1:23
-
Eminem remix lub jakiś set[youtube.com] Z 7:47 Ktoś kojarzy?
-
Rozpoznajcie!!Rozpoznajcie Prosze o linki lub tytuły
-
Piosenka z filmiku z Vine'aCześć, Wie ktoś z was może jak nazywa się piosenka z tego Vine'a ? [vine.co] Z ...
-
Piosenka disco polo przebrani wykonawcy za arabów pchających wózek sklepowyJak powyżej poszukuje tytułu piosenki która leciała w polo tv w hitach ponad czasowych