-
Piosenka której znam tylko teledysk.Jest to teledysk, w którym chłopak od najmłodszego podrywa dziewczynę ale cały czas w tym ...
-
Piosenka z Radia PiekaryWitam, w dniu 20.10.2015 ok godz. 7:23 w Radiu Piekary leciała piosenka, gdzie w refrenie ...
-
Poszukiwany remixNiedawno słyszałam fajną piosenkę (prawdopodobnie remix) na openfm. Było to coś związane z "why ...
-
Jak nazywa się piosenkaJak nazywa się piosenka, gdzie w teledysku chłopak budzi się co jakiś czas i staje ...
-
Kaiko: Boibot jest dziewicą!? - Pytania od widzówCo to za piosenka z 5:50 w tym filmiku [youtube.com] proszę o odpowiedź
-
Thug Life - League of Legends - Compilation #3, od 9:47Co to za piosenka od 9:47 ? [youtube.com]
-
The Voice of Poland VI Bitwa: odc. 13[youtube.com] pomocy
-
Co to za piosenka/remiksBłagam Co to za piosenka, prawdopodobnie remix, kojarzę jedno ze słów "more" piosenka stara, ok ...
-
Szukam tego bangieraPomocy!
-
Z początku filmiku[youtube.com]
-
Utwór klasyczny z 1:57:33 charakterystyczny momenttak jak w tytule [youtube.com]
-
Pierwsza piosenka z seta?Co to za tytuly piosenek? 00:00 i 06:36 [soundcloud.com]
-
Tytuły z Meszi live at Club Holidays (30.05.15)Witam, poszukuję tytułu utworu zaczynającego się od 45.30 oraz remixu bądź mashupu z Darude - ...
-
Piosenka z sunrise 2015 z amfiteatruNIewiem co to jest próbowałem wszystkiego. To jest coś znanego hehe. Dzieki z Góry
-
Czy zna utwór grany na początku?Jeśli ktoś zna tytuł to proszę o pilne napisanie. Z góry dziękuję! [polsatsport.pl]
-
Co to za typ muzyki ? Czy znacie podobne utwory ?Co to za typ muzyki ? Podoba mi się ten rodzaj i chciałbym więcej takich ...
-
Klasyka[youtube.com] potrzebuję muzyki, która leci w tle.
-
The Voice of Poland 6, Bitwa: odc. 3bardzo mi sie podoba utwór który leci w the voice of poland VI bitwa odc. ...
-
Mam TalentProszę o pomoc w rozpoznaniu utworu.
-
The voice of poland 6, Bitwa: odc.3, końcówkawitam poszukuję piosenki która jest na samym końcu odcinka tj. ok. 1:58:20 [vod.tvp.pl] można ja ...
-
Jak się nazywa piosenka/piosenkarkaPamiętam tylko teledysk. Na początku piosenkarka chyba coś mówi i zostaje aresztowana przez policjantów a ...
-
Kojarzy ktoś?[youtube.com]
-
Kriswell szukam piosenki która zaczyna 9;46[www17.zippyshare.com]
-
The Voice of Poland 6, Bitwa: odc. 3, od 00:55:50Ktoś zna utwór w tle? [vod.tvp.pl]
-
co to za piosnekaCo to za nuta ??? [chomikuj.pl] Próbowałem w midomi w soundhound ale nie znalazło albo