-
Klubowy klasyk ~2kTym razem ja ;) Utwor klubowy, lata ok 2000 (+/- 2), nic ambitnego, ale utwor mial ...
-
Bravetown (2015)Witam Ludziska :) co to za nuta w tle od 19:33 ? [cda.pl]
-
Co to za piosenka? Z radia G-joyCo to za piosenka? Z radia G-joy
-
Speedfight 2 projekt 2012/13Witam zna ktoś tą nutkę w 0,20 ? [youtube.com] ? Może być orginał ;)
-
15" cadence subwoofer 1500 watt Hifonics amp class DCo to za nuta od 1.08. [youtube.com] Pozdrawiam
-
kto zna tytuł remixukto zna remix : [www64.zippyshare.com]
-
Niemiecka piosenka, teledysk na dachu, coś o kolorach.Witam moglibyście pomóc mi znaleść niemiecką piosenke, teledysk był w mieście i na dachu o ...
-
Rosyjska Piosenka~! :?????Pamietam tylko teledysk były tam 2 dziewczyny które śpiewały albo tylko 1 z nich śpiewała ...
-
Dziki taniec zwycięstwaCo to za muzyka gdy ten chłopak tańczy? [youtube.com] chodzi mi dokładny tytuł, jeżeli jest to remix ...
-
Zagrajmy na Kamelis.pl #1Siemka, możecie mi powiedzieć co to za utwór na tym filmiki w intrze tego filmu? ...
-
Top model: odc. z Kasią StrussJaki jest tytuł piosenki lecącej w tle [topmodel.tvn.pl]
-
Agar.io Best Moments #1Szukam tytułu pierwszej piosenki z tego filmu [youtube.com] Shazam i TrackID zawiodło ;p
-
Pomocy![youtube.com] 2:25 jaka to piosenka szukam szukam i nie mogę znaleźć ":(
-
Zapomniałem co to za utwórZapomniałem co to za utwór |?
-
Co to za nutka :D[youtube.com] był bym wdzięczny jeżeli ktoś podesłał by link z nutką ;) Z góry dzięki
-
Utwór z RadiaWitam ! Mam pytanie do państwa, ponieważ szukam pewnego utworu i pytanie brzmi : Czy ...
-
Piosenka z Viva Polska, godz. 8:45.Było około godziny 8:45, spałem sobie smacznie i włączoną miałem Vive. Usłyszałem fajną piosenkę, styl ...
-
Bez Tajemnic s02/od35 utwór na koniecWitam, czy ktoś rozpoznaje może utwór z końcówki ostatniego odcinka drugiego sezonu BEZ TAJEMNIC? :) ...
-
Romet ogar 205 - Stan opłakany, OdpaleniePiosenka z filmiku na yt, smyczki. [youtube.com]
-
Szukam DROPAZnalazłem to kiedyś w jakimś filmiku i pilnie poszukuję tego dropa. Tu jest ewidentnie zapętlona ...
-
Call of Duty Advanced Warfare - GeForce GTX 650Witam, Czy ktoś może zna utwór który zaczyna się od 24 sekundy tego filmiku? Z ...
-
Ted 2 (2015): Dzwonek na telefonWitam, Szukam dzwonku na telefon jaki miał w filmie Ted 2 jeden z głównych bohaterów, czyli ...
-
Rompey - SELFI pierwsze 15 sekund[youtube.com] Pierwsze 15 sekund wydaje mi się że jest z innej nuty melodię całą mam w ...
-
Maybelline: Lash Sensational MascaraWitam, chciałbym znać tytuł do piosenki z reklamy Maybelline. Tutaj jest link do tej reklamy: [youtube.com]
-
Piosenka z programów na polsacie typu Disco Relax ew Disco polo lifeWitam za dziecka nie pamiętam kiedy to było ale jakoś mniej więcej końcówka lat 90' ...