-
Jaki to teledyskgłownym bohaterem jest facet, który ma oszpeconą twarz, akcja toczy się w biurze, na początku ...
-
Co to za muzyka w tle??Co to za muzyka w tle od 2:40 [youtube.com]
-
Jaki tytuł ma ta piosenka?Co to za nuta ?
-
Do rozpoznania 6.Tytuły:
-
Dj YourantCo to za nuta od 41:18 [youtube.com]
-
Piosenka z video na YTWitam! Poszukuję tytułu piosenki z video z poniższego linku. Czas: 0:35 - 3:15 [youtube.com]
-
hej poszukuje gdzieś w necie piosenkiJeremi - Jestem twoim radiem.Niestety nigdzie nie moge jej znalezc.Mało popularna ale kiedyś w radiu ...
-
Szukaj tej nuty z filmiku[loliani.me]
-
Fragment utworu ala country.Witam. Poszukuję tytułu utworu lecącego w tle fragmentu poniżej: [www27.zippyshare.com] Fragment pochodzi z filmu na yt,słychać na nim ...
-
piosenka z filmiku yt :D[youtube.com] pierwsza pioseneczka :D
-
Szukam romantycznych piosenek na kolację :)Witam wszystkich! Szukam bardzo romantycznych, spokojnych piosenek, na zbliżającą się kolację, którą szykuję dla mojego chłopaka ...
-
Podobna muzykaWitam, zna ktoś podobnie brzmiące piosenki/muzykę? :) [youtube.com]
-
Cover melodii Michaela Sembello "Maniac".Bezskutecznie poszukuję polskiego coveru "Maniac" Michaela Sembello nagranego w latach 80 przez zespół Klincz. Tytuł: ...
-
XTreme kids are awesome 2015 - 2016Jaka to piosenka: [youtube.com]
-
zna ktos nutke od 20:40 ??[nuteczki.com]
-
piosenka, szaro-biało-czarny teledysk, śpiewa kobietakilka lat temu była piosenka nie pamiętam za Chiny tytułu ani wykonawcy czy też słów pamiętam ...
-
Bez twarzy (1997): kiedy Travolta jako Troy odwiedza córkęJaka jest piosenka w tle, w scenie, kiedy Travolta jako Troy, odwiedza córkę?
-
Coś z "hero"Nie mogę zidentyfikować piosenki w tle z początku filmu [facebook.com]
-
poszukuję kobiecego zespołuwitam, poszukuje kobiecego zespołu rockowego, pamiętam jeden klip dziewczyny ubrane w czarną skórę grają w ...
-
Znana piosenkaSzukam piosenki, w której przed refrenem jest dźwięk podobny do dźwięku trąbki na sprężone powietrze, ...
-
Piosenka z Youtube ;D[youtube.com] Prosze podajcie mi tytuł tej piosenki z 17:35
-
Muzyka z filmiku CS GO[youtube.com]
-
Niesamowite ale prawdziwe - Część 3: Od 0:190:19. Muzyka [youtube.com]
-
Co to za piosenka (brzmi jak metalowa)?Kto zna chociaz wykonawce tego utworu? [youtube.com] Bede bardzo wdzieczny za odpowiedzi
-
Co to za piosenka?Tak jak wyżej. Przepraszam za jakość nagrania, ale to jedyne co udało mi sie zrobic. ...