-
Piosenka z ATS Toruń 1999[www83.zippyshare.com]
-
Muzyka w tle z filmu Szymona KasprzykaTak jak w tytule. Ktoś podeśle linka/tytuł piosenki? z tego filmu [youtube.com]
-
co to za piosenka z mp3?ktoś poznaje?
-
Poszukuje podobnej nutyCzy moglby ktos mi pomoc w poszukiwaniu bardzo podobnej piosenki do tej ? gdzies juz ...
-
Wiecie jaka to piosenka?Zanuciłem :P [www89.zippyshare.com]
-
The Voice of Poland 6, Bitwa: odc. 3, od 1:15:26Witam usłyszałem pewnien - nie wiem jak to nazwać - ale to chyba drop. Jest ...
-
Podajcie bit pls[youtube.com]
-
Jak Się Nazywa Ten Utwór !!! Proszę O POMOC!!!Jak w temacie. Znalazłem na necie pseudo wykonanie tego utworu i proszę o padanie mi ...
-
Fakt24.pl: Prawda bez kompromisów[tv.wirtualnemedia.pl]
-
Proszę o pomoc znalezieniu tytułu dokładnie tej piosenkiPiosenka zaczyna się w 13 minucie 43 sekundzie a kończy w 15 minucie 19 sekundzie. ...
-
Pierwsza miłość: odc. 946, ok. 15 minutyDokładniej z odcinka 946. Zaczyna się jakoś tak w 15 minucie.
-
The Voice of Poland 6, Bitwa: odc. 3, od 08:25szukam tytułu piosenki, która leci od 8:25 [dailymotion.com]
-
Piosenka z 2004-2006 popularnaWitam poszukuję piosenki która była popularna około 2004-2006 roku. Pamiętam czarno biały teledysk. w refrenie ...
-
Prasowa premiera World of Warships, Faja tam byłWitam . Może mi ktoś podać nazwę piosenki lecącej w tle filmiku zaraz na początku ...
-
jaka to piosenka[c01.common.smcloud.net]
-
Szukam tytułu rosyjskiej piosenki danceWitam Poszukuję tytułu zamieszczonej poniżej rosyjskiej piosenki. Na ile się znam na rosyjskim na tyle w ...
-
Kto to śpiewa 14.40?[youtube.com]
-
Starsza piosenkaWitam. Otóż ostatnio słyszałem tą muzykę ktoś puszczał z laptopa . Polska piosenka w refrenie ...
-
Ten utwór był popularny w sierpniuWitajcie! Szukam pewnej piosenki, taka jakby house, spokojna. Z tego co pamiętam, co jakiś czas niskim ...
-
Piosenka karnawałowaPiosenka karnawałowa. wokalista śpiewa refren : jeee jeee jeee a potem publiczność powtarza jeee jeee ...
-
Poszukuje piosenki lata 90 moga byc tez od roku 2000Piosenka zaczynała się "first time i'm in love for the first time...." spiewala ja dziewczyna ...
-
Music Box RussiaWitajcie. Niedawno dosłownie kątem ucha u podczas wizyty u znajomych, uslyszałam w TV bardzo fajne nagranie. ...
-
Ptaszek na uwięzi / Bird on a wire (1990)Poszukuję piosenki z filmu "Ptaszek na uwięzi". Piosenkę w tym filmie wykonuje zespół Blues Brothers ...
-
Poszukuje dość znanego utworu z klubówPoszukuje znanego utworu z klubów, nie ma tam słów tylko cały czas melodia tu tu ...
-
Piosenka z new yorkera??Szybka,spiewana przez kobieteCo to za piosenka ,słyszałam ją wczoraj w new yorkerze w bonarce (koło 16:20).Wesoła szybka ...