-
CO TO ZA MUZA?SZUKAM WYKONAWCY I TYTUŁU TEJ PIOSENKI?
-
CO TO ZA UTWÓR?Szukam wykonawcy i tytułu tej piosenki?
-
Co to za nuta 4:20?[youtube.com]
-
Piosenka z tego setaPomoże ktoś ? Co to za piosenka w 28 minucie ? ;) [soundcloud.com]
-
Co to za piosenka ?[youtube.com]
-
M jak Miłość: odc. 1167, od 21:15Koleżanki i koledzy chciałem was zapytac jaki jest tytuł piosenki z serialu zaczyna sie 21:15 ...
-
Filmik sylwester i harry potterWitam, szukam filmiku z youtuba. Filmik jest z sylwestrowej nocy, ludzie bawią sie w "harrego ...
-
Mercedes C36 XAR-600 vs Mercedes CLK 500co to za nutka od 0:00 do 0:16 [youtube.com]
-
Jaka to piosenka - kto to śpiewaWitam mam problem z odgadnięciem wykonawcy tej piosenki. Próbowałem to ustalić poprzez program niestety bezskutecznie. ...
-
Trudna Nutka W Tle[youtube.com]
-
W teledysku była wieś, staruszkowie, kury, itp.Ostatnio męczy mnie melodia, którą słyszałem już jakieś 20 lat temu. Puszczali ją w telewizji ...
-
stare polskie techno dj twitam szukam piosenki, stare polskie techno w teledysku gural wyjechal do miasta i tanczyl i ...
-
Co to za piosenka ?pomocy ! jest świetna:((to chyba coś z progressive pomóżcie ,proszę
-
Lexus RX: Czarna wiolonczelaWitam. Ostatnio na Erosporcie leci reklama Lexusa RX, gdzie widać kobietę grającą na czarnej ...
-
Co to za remix modern talking?Znalazłem odświeżoną wersję "youre my heart youre my soul" ale nie wiem czyj to remix. ...
-
Poszukuje tej nuty pleas :'(Znalazlem nute na budzik ale chce ja cala nie znam nic z niej pomocy :'( ...
-
Muzyczne Radio 20:33Witam poszukuje piosenki ktora leciala dzis o 20::33 na muzycznym radiu. byl tam motyw jakby ...
-
SZUKAM gdy żołnierze idą drogą raz dwa trzySzukam pilnie piosenki ze szkoły "Gdy żołnierze idą drogą raz dwa trzy ziemia dudni im ...
-
pompująca wersja P!nkpotrzebuję tego oto remixu z 31.00 min [youtube.com] oraz 1 i 2 utowru z tego linku [youtube.com] Zgóry ...
-
Ktoś wie jak nazywa się ta piosenka...Ostatnio przesłuchiwałem stare kasety i natknąłem się na taki oto kawałek, który oczywiście od razu ...
-
Budpol: Autostrada A1, układanie nawierzchniWitam Poszukuję piosenki z filmu reklamującego firmę Budpol na yt. [youtube.com]
-
Co to za klubowa nutka?Piosenka z minuty 0:16 [soundcloud.com]
-
piosenka z filmiku - link na yt[youtube.com] ktoś pomoże? próbowałem tekst usłyszeć i wrzucić w google lecz bezskutecznie
-
Stara piosenkaPoszukuję starej piosenki, niestety pamiętam tylko teledysk... Blond piosenkarka w czerwonej sukience schodzi po schodach(chyba ...
-
Utwór z setu Energy 2000 - harlem shake (15.03.13)Chodzi mi o tytuł utworu od 4:25 tutaj cały set: [uploaduj.net]