-
Rayton Fissore Złomnik - muzyka w tleCzy wie ktoś może jaka jest nazwa utworu wykorzystanego w filmie Złomnika o Raytonie Fissore: [youtube.com] ?
-
Szukam piosenki z radia lat 90Ostatnio w pracy leciala piosenka,wydaje mi sie ze to koncowka lat 90tych A piosenke nagral ...
-
Szukam utworu...Szukam utworu, hip-hopowego, gdzie raper nawijał coś że jak można kochać k...ę i że można ...
-
Pomocy :(Piosenka usłyszana dzisiaj w centrum handlowym. Śpiewa ja dziewczyna, jest spokojna w stylu chillout raczej. ...
-
Jaki to styl/gatunek tych muzyk ?[youtu.be] [youtu.be]
-
-
i wanna face ? dance ? in lovetak jak w temacie, muzyczka spokojna rnb ? wykonuje kobieta i koles refren taki jak ...
-
piosenka charakterystyczne gwizdanieOstatnio siedziałem w klubie i słyszałem piosenkę. Ta piosenka ma bardzo charkterystyczne gwizdanie i jedyne ...
-
Muzyka instrumentalnaWitam. Prosiłbym o zidentyfikowanie tytułu i autora piosenki. Pozdrawiam
-
Co to za piosenka ze stronyWitam, to jest strona klubu [spaceclub.tv] W tle leci dobry kawałek lecz jest podany błędny tytuł ...
-
Ty tytyryryrJaka to piosenka?
-
Tekst piosenkiPoszukuję tekstu piosenki "Tam, gdzie malwy kwieciem strojne".
-
Piosenka z nagraniaSłuchajcie, czy znacie może tytuł piosenki z nagrania? Nie jest zbyt wyraźne, ale może rozpoznacie...
-
Test Osram Cool Blue Hyper 5000KWitam, prosze o podanie tytułu pierwszej piosenki która leci na tym filmiku [youtube.com]
-
Silnik Stirlinga twist projektWitam . Czy zna ktoś tę piosenkę z filmiku you tube , i kto ją ...
-
Audycja Radia PartyWitam poszukuję pewnej piosenki pomożecie mi znaleźć tytuł ? Będę naprawdę wdzięczny z góry dzięki ...
-
Dr House 7: Odc. 9, muzyka "spokojna"poszukuje tytułu utworu z tego odcinka "Dr House sezon 7 odcinek 9" www.cda.pl/video/173381dc 30:46
-
Co to za piosenka z trąbką i tamburyno?Czy ktoś poznaje?
-
Orlen: NajbliżejWitam, czy zna ktoś nawę muzyk w tle z nowej reklamy Orlenu? Brzmi naprawdę fajnie, niestety ...
-
Prank Zagubiony turysta: od 0:15Szukam muzyki z intro 0:15. Kiedyś to grali w klubach, ale nie mogę tego znaleźć. ...
-
Szukam teledysku do piosenki w stylu dupstep/trapWiem tylko tyle, że w teledysku była dziewczyna - blondynka, która cały czas szła przed ...
-
Piosenka :)Proszę o tytuł :) z góry dzieki :3
-
Muzyka chińska.Jak nazywają się poszczególne utwory z tej składanki: [youtu.be] ?
-
Witam, potrzebuje nazwy utworu w tle. PILNE!![youtube.com]