-
Szukam piosenki podobnej do tejSłyszałem gdzieś piosenkę, która zaczynała się podobnie jak ta od 0:30. Może nie jest do ...
-
co to za piosenka ?poszukuje piosenki , słysze ja nie raz w sin say mniej wiecej wyłapałam kawałek ...
-
Eminemznam wykonawce ale to jest remix i kurde nie mogę znaleść orginału pomoże ktoś [youtube.com] ...
-
Muzyka z filmiku (4:43)Co to za muza od 4:43? [tvgry.pl]
-
Marsjanin (2015), piosenka discoSzukam piosenki z filmu Marsjanin, to była jedna z tych pierwszych którą włączył główny bohater. Na ...
-
Co to za nuta ?[youtu.be]
-
Co to za kawałek z radia?Chciałbym w całości w ładnej jakości. Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Warsaw Shore 3: odc. 16, Alan z Magdą wspominajązna ktoś może tytuł piosenki z Warsaw shore 3 odc 16 z samego końca 40:22 ...
-
Awantura o kasę, rozpoczęcieTen program był emitowany na Polsacie. Chodzi mi u muzykę która leciała podczas jak porgram ...
-
Poszukuję krótkich filmików z amatorskimi modelkamia więc poszukuje filmików, z z@&%#$@&a muzyka i fajnymi dziewczynami, chodzi mi o takie krótkie ...
-
Co to za remix?Witam. Mam plik muzyczny ale nie znam wykonawcy. Piosenka wpada w ucho :) Pomóżcie :)
-
Warsaw Shore 3: odc. 16, wyjazd MałejSzukam piosenki z warsaw shore 3 odcinek 16, moment w którym wyjeżdża mała.
-
Jaka to muzyka?Podobna do tej, coś w tym stylu [youtube.com]
-
Dangerous - David Guettaco to za kawałek[tekstowo.pl] na początku piosenki coś z muzyki klasycznej
-
You can call me...[youtube.com] Chodzi o piosenke z 2:02.
-
Fajny kawałek na youtubeKawałek z min 4:23 [youtube.com]
-
Cóż to za piosenka? Dość znana - ja gwiżdzę :DWitam serdecznie, ostatnio tłucze mi się po głowie jedna piosenka, jednak nie znam jej tytułu. ...
-
Kto wie co to za nuta? +18xxxLink usunięty Ze względu na dużą liczbę osób korzystających z serwisu Rozpoznajemy.pl mających poniżej 18 lat, ...
-
Dove: Derma SpaCześć, szukam muzyki która jest w tle nowej reklamy Dove, znalazłam taką wersję w sieci: [youtube.com]
-
nutka od 0:33[youtube.com] co to za nutka
-
Charakterystyczna muzykaWitam ;) poszukuje dosyć charakterystycznego utworu, zasłyszanego w filmiku [youtube.com] ( od 2.44 ), ...
-
Yamakasi - współcześni samurajowie (2001)Witam. Poszukuję nazwy utworu muzyki z filmu "Yamakasi" . Szukałem ale nie ma jej w ...
-
Hole in the roadPiosenka której nikt nie zna i żaden program jej nie identyfikuje [youtube.com] poszukuje od dłuższego czasu ...
-
Cofnij czasWitam, szukam piosenki która leci na samym początku i końcu programu Cofnij Czas, TVN Style
-
Co to za piosenka w tle?Bardzo będę wdzięczna za odpowiedź jaka piosenka leci w tle na tym filmiku na yt: ...