-
Co to za muzyka ?? Jest znana ale nie znam tytuluCo to za muzyka ? [polsatsport.pl]
-
Teledysk z wilkiem w zimie w teledyskuFacet w teledysku (wykonawca pisoenki) chodzi po śniegu i są takie przeskoki na jakiegoś staruszka, ...
-
Fajna nutka która leciała w radiu typu "vocal trance" potrzebna identyfikacja ! :)Witam, poszukuje tytułów 3 nutek z tego filmiku: Pierwsza trwa niestety tylko od początku filmiku do ...
-
Znany epicki motyw- jaki tytuł?[youtube.com] motyw pojawia się już na początku filmiku
-
Piosenka z filmiku z youtube[youtube.com] zaczyna sie od 2:12 co to za piosenka ?? O.o xD
-
Muzyka z Mam TalentWitam, otóż chciałbym się dowiedzieć jak się nazywa muzyka z pewnego występu w Asia Got ...
-
Mali GiganciWitam dzis w tym programie byla piosrnka chlopca i dziewczynki z oryginalnym utworem Christyny Aguilery. ...
-
Pamiętam teledysk, melodię, piosenkę wykonywana przez Afroamerykanów chyba lata 2000teledysk: dwie grupy (znajdujących się na przeciw siebie) Czarnych ludzi, panowie (w troszkę za dużych ...
-
Poszukiwana 'piosenkarka" - sprzed 5/6 latSzukam "artystki", jest ona chyba Rosjanką, próbowała śpiewać po polsku chyba. Sprzed 5-6 lat to ...
-
Zna ktoś tą nutkę?Piosenka lecąca w tle
-
Polski utwór z radiaSzukam tytułu i wykonawcy utworku, śpiewa kobieta po polsku: "ilu was jest? O, (...), ...
-
teledysk w szpitalu psychiatrycznymWitam, nie znam tytułu piosenki, ani wykonawcy, ani melodii. Słyszałam ją i widziałam teledysk tylko ...
-
Nutka z YoutubeNuta zaczyna się pierwszy raz 15:30 i potem znowu 38:00 [youtube.com]
-
Jak się nazywa piosenka które leci w intrze ?[youtube.com] 0:00-0:18
-
Pierwsza miloscProsze o tytul melodii z Pierwszej milosci odcinek 809 11:31 minuta jak caluja sie przy ...
-
Piosenki z zajęć Zumby!Nie moge znaleźc paru piosenke jesli komus się z jakakolwiek piosenka to kojarzy to bede ...
-
Co to za nuta ???Znalazłam ją na starej płycie ale niestety nie wiem jak się nazywa :CC
-
Znana fabuła teledysku :)Szukam piosenki, która jest z tamtego albo tego roku, niestety nie pamiętam szczegółów, wiem, że ...
-
Znana częściowa fabuła teledyskuKilka bardzo dobrych lat temu na VIVIE leciał pewien utwór z "charakterystycznym teledyskiem". Piosenka ...
-
Jutubowa lista kawałków #6[youtube.com] Utwór leci od początku przez jakieś sześć minut. [youtube.com] Kawałek leci od początku przez jakieś 4 min ...
-
co to za piosenka?[web.facebook.com]
-
Piosenka chyba z 1984Cześć, poszukuje tytułu teledysku wydaje mi się, że z 1984 roku. Teledysk zaczyna się tak, ...
-
Hardstyle/JumpstyleWitam, poszukuję nutki z 11:30 [youtube.com]
-
Piosenka z intro RMF MAXXX Hop bęc id the mixSzybka piosenka hausowa, w której mężczycna śpiewa coś w rodzaju ''shake it down' ;)
-
Co to są za piosenki[youtu.be] [youtu.be] prosiłbym o tytuły z góry dzięki :)