-
Piosenka z CroppaCzesc. Piosenka ktorej poszukuje to cos w rodzaju Dubstepu. Nie moge napisac o niej wiele gdyż ...
-
Co to za piosenka w tle?Witam czy na początku i w tle leci jakaś osobna piosenka czy to ich twór ...
-
M jak miłość: odc.1137, od 8:06 - dzwonek telefonu Andrzejamoże dziwne to pytanie, ale ciekawi mnie czy zna ktoś nazwe/tytuł dzwonka telefonu Andrzeja budzyńskiego ...
-
Co to za kawałek leci w tle?Witajcie:) Orientuje się ktoś może kto wykonuje kawałek jaki leci w tle ?Zaczyna się od ...
-
Muzyka w tle filmikuKtoś zna? potrzebuje do przedszkola
-
Poszukuję muzyki z filmu na yt.[youtube.com]
-
Szukam piosenkitylko to pamietam z teledysku : Piosenkę śpiewa mężczyzna. W tym teledysku on umiera, a ...
-
ProszeCześć. Szukam takiej nowej muzyki. Wykonawca coś na ad.... yoker jakoś tak.. chyba jest Nowe. ...
-
Co to za muza? Błagam o rozpoznanie!Na smartfonie Shazzam rozpoznał mi ten utwór jako Yves Larock feat Jaba - Respect. Ale ...
-
Co to za utwór ?Witam po raz kolejny ! Chciałbym dowiedzieć się co to za utwór, który zaczyna się ...
-
Piosenka/teledyskHej, szukam piosenki, w której teledysku gdzieś nad brzegiem morza budzi się mężczyzna ze zdjęciem ...
-
OutroWitam może mi ktoś powiedzieć co to za utwór leci na końcu tego filmiku ? [youtube.com]
-
Co to za piosenka?Na teledysku, młody chłopak tak z 20-25lat maksymalnie mieszka z ojcem, który zaczyna się na ...
-
pomocy w poszukiwaniu utworubardzo mi się ona spodobała piosenka na polo.tv ale zapomniałem tytułu, a znaleźć nie mogę ...
-
szukam teledysku, ważne to... :-)szukam teledysku, w którym mężczyzna gra na fortepianie, po podłodze za sprawą wiatru suną liście, ...
-
"Haj crusy haj"Tak brzmiał tekst refrenu, piosenkę słyszałam pierwszy raz w roku 1991? może być ciut starsza. ...
-
Co to za piosenki?[youtube.com] 5:20 i 5:48
-
Szukam piosenki, znam kawałki tekstuSzukam piosenki, którą śpiewa mężczyzna, piosenka jest z 2007 roku albo wcześniej. Zwrotka idzie tak ...
-
Zna ktoś? Potrzebne na już :/[youtube.com] Muzyka od 2:45
-
Muzyka z przemową Charliego ChaplinaWitam wszystkich, kojarzy ktoś jak nazywa się piosenka w której wykorzystano przemowę Charliego Chaplina z ...
-
Co to za piosenka z filmiku?[facebook.com]
-
Utwór w tleWitam poszukuję utworu, który słychać w tle w pierwszych kilkunastu minutach filmu. Chodzi o ten ...
-
co to za wykonawca i nutkaUsłyszałem ten utwór w stacjii muzycznej 4fan tv fit and dance, troszke zapamiętałem ...
-
Turn back time (nie cher)Szukam piosenki której tekst leciał jakoś tak: 'If I could turn back time' albo 'I ...
-
remake jakiegos starszego utworu, zasłyszane na muzycznym radiukawałek nagrany telefonem.. [www71.zippyshare.com]