-
rozpoznaje ktoś?Szukam piosenki, która śpiewa mężczyzna. Jest mniej więcej z 2007 roku. Znam tylko kawałki tekstu. ...
-
Tytuł utworu który leci w tleWitam. Zna ktoś utwór który leci w tle w 9:37 minucie? :) [youtu.be]
-
-
-
Jaka to piosenka Disco Polo?Tekst Kocham Cie i nigdy nie przestane mów mi taak gdy budze sie nad ranem ...
-
Co to za Utwór jaki tytułDisco Polo pomozecie?Co to za Utwór jaki tytułDisco Polo pomozecie? Tekst Kocham Cie i nigdy nei przestane mów ...
-
muzyka mojego ojcaWitam Ten który zna tytuł tej piosenki i autora po tekście który napiszę dostanie o ...
-
kolejnych kilka utworów których nie mogę znaleźć. Z góry dziękujewiększość są to piosenki znane raczej z radia... Nr 2 trzeba się troszkę dłużej wsłuchać ...
-
ballada lata ~90hej od lat chodzi mi po glowie piosenka ktora staralem sie zanucic w zalaczniku pamietam ze byly ...
-
Piosenka podobna do SurvivorTo zapewne jakiś zespół rockowy z lat 70' - 80' i głos wokalisty w refrenie ...
-
pomoc w podaniu tytułówWitam potrzebowałbym waszej pomocy w odnalezieniu 4 piosenek, z góry dzieki
-
Co to za utwór?Co to za nutka?
-
WK Żyła po debiutach muzyka[youtube.com] zna ktoś?
-
-
Mam fragment piosenki , zna ktoś ?Mam fragment piosenki , zna ktoś ? Thx z góry
-
Piosenka z MTVWitam czy ktoś z was może słuchał mtv w poniedziałek rano tj 07.03.2016 ok godziny ...
-
Nowa wersja "popcorn"Witam! Poszukuję piosenki zasłyszanej przypadkiem w jakimś radiu. Jest to jakiś nowszy remix "popcorn", coś ...
-
Znam cutsy, nie znam kawałkaHej, szukam polskiego rap tracku, gdzie na początku są cutsy z Lords of the Underground ...
-
Poszukuje piosenki z filmikuWitam, poszukuje tej piosenki: [youtube.com]
-
Co to za muzaCo to za muza. Plis proszę bo ją lubie
-
PiosenkaSiema szukam piosenki ktorej pamietam bit lecial mniej wiecej tak rim tim tim da rim ...
-
Piosenka w kompilacjico to za piosenka, zaczyna sie w 6:28 [youtu.be]
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki na zumbe gdzie śpiewa facet niskim głosem gdzie są słowa dżumba he czy ...
-
Męski Wokal, w piosnce powtarzane słowa THE PARTY na na na na na na ( nie wiem co dlatego pisze )słowa powtarzane cały czas, Fajny miły dla ucha housik. Prosze o pomoc