-
The 100 3x08 koniec częściHej Czy ktoś rozpoznaje piosenkę z końca odcinka zaczyna się tak w 38 minucie i coś ...
-
co to za nutka w 1.00 ?[youtube.com]
-
co to za piosenka? :)[youtube.com] Co to jest za piosenka od 3:20 do 3:28 :)
-
piosenka z CROPPWitam ostatnio w croppie słyszałem pewną piosenkę w refrenie powtarzały się wersy które kończyły się słowem ...
-
Muzyka w tleJak w tytule - co to za muzyka? [youtube.com]
-
PL-ENG piosenka na EsceWitam. Rano w radiu eska slask leca polskie hity, dzis o godz 5:01 leciala piosenka ...
-
Z flimiku[youtube.com] muzyka ?
-
Dj Bartez slowly drifting down from underneath the surface sparkles in your eyesSiemka szukam utworu Dj barteza na poczatku jest cos w stylu "this is my house ...
-
piosenka z orientalnym tekstem w refrenieSzukam piosenki, prawdopodobnie polskiej, ale nie mam pewności, której refren jest w jakimś orientalnym języku, ...
-
piosenka z radiaHej, kojarzy ktoś piosenkę (leciała w tym tygodniu w radiu RMF FM lub Złote Przeboje, ...
-
Pomocy!!! co to za piosenka?A ja już od lat szukam piosenki z najprawdopodobniej 97-98 roku lub okolic. W 98r. ...
-
co to za nutka ?[youtube.com]
-
Piosenka z tekstem: na na na....W refrenie tej piosenki było coś własnie : na na na na na na albo ...
-
Co to za nutka?Witam pilnie potrzebuję tytułu tego utworu. Aplikacje niestety nie znajdują. Z góry dziękuję :)
-
Potrzebna pomoc ! co to za nuta ?!Co to za nutka ? Ktora leci na samym poczatku. Blagam... [www18.zippyshare.com]
-
Czy zna ktoś melodie, która leci w tle?[youtube.com]
-
Warsaw shore sezon 5 odcinek 1 od 8:56Hej, szukam tytulu i wykonawcy piosenki tora leci w odcinku 1 najnowszej serii od 8:56 ! ...
-
Zna ktoś tytuł tej piosenki?Szukam jej od wielu lat.Od wielu,wielu lat szukam pewnej piosenki,którą usłyszałam w latach 90.Miałam ją nagraną na kasecie,niestety nigdzie ...
-
Szukam starszej piosenkiWitam serdecznie :-) Piosenka, o która chodzi, powstała najprawdopodobniej w latach 80-tych lub na ...
-
Co to za klip i tytuł wykonawcy???Proszę o pomoc...czy ktoś rozpoznaje co to za wykonawca w tym klipie od 00:00 do ...
-
Szukam piosenki, ale pamiętam tylko teledysk.W teledysku do tej piosenki była dwójka dzieci chłopiec i dziewczynka. Przyjaźnili się razem, ale ...
-
Kto to wykonuje?fragment 34.13 - 39.25? [youtube.com]
-
Proszę o rozpoznanie utworów z nagrańWitam, Udało mi się odtworzyć 2 utwory z nieco uszkodzonych już kaset magnetofonowych, jestem na tej ...
-
Wykonawca disco polo śpiewający po angielskuKiedyś na polo tv widziałam materiał o piosenkarzu, który śpiewał po angielsku. Nie kojarzę żadnej ...
-
Co to za piosenka Proszę mi pomóc ! :)Znalazłem tylko urywek w zapowiedzi nowej dziewczyny w Trecu :P A nutka w podkładzie jest ...