-
Stary Polski rapMam w glowie nutke ktorej sluchal moj starszy brat. W teledysku pamietam ze byl ziomek ...
-
BackJaki jest inny wykonawca tego kawałka?
-
To nie jest moj dom hip-hopowylata 199x-2007Witam Mam prosbe o pomoc w odnalezieniu kawalka hiphopowego sprzed 2007 roku. Wydaje mi sie ze ...
-
Teledysk tylkoFrancuski kawałek, gdzie w teledysku na końcu w jakimś jeziorze całują się faceci ... Śpiewa ...
-
co to za nutka? :)oto link [youtube.com]
-
Muzyka z yt CoubWitam nie mogę poradzić sobie z odnalezieniem tej muzyki wszystkie moje źródła zawiodły więc pozostało ...
-
Co to za nuta?8:40 [youtube.com]
-
Zna ktoś muzykę z 06:50?[ipla.tv]
-
znacie tytuł lub kojarzycie kobietę która ją może wykonywać?śpiewa ją kobieta, pierwsze sekundy nagrania nic nie słychać, po chwili można usłyszeć słowa i ...
-
Piosenka z sali dance - KLASYK!Witam, jaki jest tytuł tego kawałka? [www13.zippyshare.com]
-
Zna ktos nutke od 06:00 min ??[www22.zippyshare.com]
-
Co to za utwór od 1:40 ?Co to za utwór od 1:40 ? [youtube.com]
-
pomoc w podaniu tytułówWitam potrzebowałbym waszej pomocy w odnalezieniu 3 piosenek
-
poszukuje nutkigosc wypowiada słowa house music i słychc jak by dwonki dzwoniły
-
co to za piosenka ?od 3,20 do 4,40 ? druga - tytuł tego utworu na początku do 1,25 ? trzecia - ...
-
Piosenka z radia ZET z 13.03. z godz. ok. 21.00Tą piosenkę śpiewa czarnoskóra wokalistka z lekkim afro na głowie. Powstała ona w latach 80. ...
-
Co to za piosenka? tu tutururu...Klubowy łomot, często leci na esce, ale chyba nie jest najnowsza. Takie: 'tu tutururu tutururu ...
-
tylko dla najlepszych - utwór w klubie :)po ostatniej wizycie w klubie utkwił mi jeden utwór, potrafię go zanucić, ale nie będę ...
-
stare disco poloWitam szukam piosenki, starego disco polo. 3 meżczyzn spiewa na plazy i na statku jest ...
-
Szukam piosenki (Mam jej urywek) HELP !Witam! Szukam piosenki [www72.zippyshare.com] oto jej urywek. Pomocy !!!
-
Piosenka z saksofonemZałączam próbkę.
-
Jak się nazywa ta piosnka z fb?[facebook.com] Trochę namieszałam ale bardzo mi zależy.. Są to dwie połączone piosenki i ...
-
Muzyka ze wstępu filmu "Never Say Never" MTV FILMSLINK: [youtube.com]
-
Muzyka z programu Jaka to melodiaJak nazywa się utwór który pojawił się dziś 14.03 w wykonaniu (najprawdopodobniej) Marcina Mrozińskiego na ...
-
co to za nutka[youtube.com] potrzebuje nutki z tego filmiku zaczyna sie 1:04 do 1:07 Pozdrawiam