-
Sutanna uboga instrumentalWitam :) Poszukuję instrumentalu do pieśni religijnej pt "Sutanna uboga". Najlepiej jeśli byłby to konkretnie ...
-
Optimystic - tyle jeszcze w nasProszę o pomoc w znalezieniu samego podkładu muzycznego w dobrej jakości do piosenki jak w ...
-
muzyka z meczu siatkówkiNa meczach często jest puszczana piosenka coś w stylu takiego "tu tu tu tururu tu ...
-
Teledysk promujacy program hity bez stanika w eska tvTak jak w tytule szukam teledysku znaki szczegolne kobieta z mezczyzna spiewaja tanczac w klubie ...
-
Nazwa piosenki z YouTubeWitam. Kojarzy/zna ktoś z Was piosenkę z filmiku? [youtube.com] Zaczyna się od 0:46. Próbowałem znaleźć przez ...
-
Co to za kawałki?Witam, szukam tytułów dwóch kawałków z mixu [youtube.com] Chodzi mi o ten rozpoczynający się w ...
-
zna ktoś ten kawałekProszę czy zna ktoś cały kawałek , strasznie się wkręcił ten króciutki urywek i chciał ...
-
szukam muzyki wiecej w opisieWitam szukam muzyki ktors leciala na jednej ze stacji w tv dokladnie to mtv rock. ...
-
czarno biały teledysk, wokalistka, słowa "she is..."Poszukuję utworu, chyba jakiś starszy klimat, w którym muzyka przypomina mi utwór Princess Chelsea - ...
-
Utwór z VOXAPoszukuje utworu który w VOX FM leci w tle przy jednej z auto reklam. Piosenkarka ...
-
Saksofon pamiętniki z wakacjiWitam, pilnie poszukuję utworu który jest odgrywany w pamiętnikach z wakacji (odc.51), kiedy po reklamach ...
-
teledysk, w którym bawią się dzieci, które mają duże - dorosłe głowySzukam piosenki jak w tytule...
-
Szukam tej nutkiWitam. Może ktoś mi rozpoznać ten track? Chorobliwie wpada w ucho :D Z góry dzięki.
-
ale wkreca!!!bardzo zalezy mi na tym kawalku. pomoze ktos[www30.zippyshare.com]
-
Ktoś zna ten podkład muzyczny ?Szukam tej nutki już od kilku lat niestety do tej pory nie spotkałem nikogo aby ...
-
Co to za piosenka?Witam wszystkich. Zna ktoś tą piosenkę z tego "remiksu"? Pozdrawiam
-
[Szuka] Witam po raz kolejny :)Witam, po raz kolejny już od pewnego czasu, zadam to pytanie :) Czy ktoś zna ...
-
HydeparkLuzne rozmowy, nie tylko o muzyce.
-
Podkład muzyczny lecący w tleHej ;) Pomoże ktoś?Instrumental zaczyna się od 0:31 [youtube.com]
-
Kto to spiewa?Kto to śpiewa w momencie 6.32 i 1.36.43 ? [youtube.com]
-
Jak zwykle, co to za piosenka? :)Cześć :) Poszukuje tej o to piosenki: [www46.zippyshare.com] Jest ona dodana jako podkład w jednym z filmików na ...
-
Poszukuje!Witam, poszukuję tytułów następujących piosenek: 1. [www12.zippyshare.com] 2. [www12.zippyshare.com] 3. [www12.zippyshare.com] 4. [www12.zippyshare.com] 5. [www12.zippyshare.com]
-
Szukam bitu...Wie ktos moze co to za bit [youtu.be] ?? wiem ze to ...
-
Poszukuje piosenki rosyjskiej albo rumuńskiej PomuszcieTak jak w temacie poszukuje piosenki a wiem tylko jak wygladal teledysk w kturym bylo ...
-
DJ Staha Protector Club[www13.zippyshare.com] zna ktoś może piosenkę zaczynającą się od 16 min oraz remix I'm Albatroz z 35 ...