-
Piosenka z filmiku z youtube[youtube.com] Piosenka z tego filmiku zaczyna się od 4:14 ;D Licze na szybką odpowiedź , ...
-
Leyter & #DJEGO - Let's Go Co to za remix?Siemka znalazłem tą piosenkę zna ktoś nazwę tego remixu? [youtube.com]
-
Sokół na dachu budynku teledyskJak w temacie, Sokół śpiewa na dachu budynku w jakimś większym mieście. Teledysk kolorowy, NIE ...
-
piosenka z YT[youtu.be] W 0:49 leci taki fajny rap i o ta nazwe piosenki bym prosi
-
Piosenka częsta grana w Radiu ParkPoszukuję piosenki, prawdopodobnie w języku rosyjskim. Często grana na Radiu Park. W klimacie techno/dance, śpiewana ...
-
co to za nutka ?[youtube.com]
-
stara piosenkahej szukam bardzo starej piosenki polskiej. chyba to jest jakas spolszczona wersja angielskiej piosenki. pamietam ...
-
Energy2000 Przytkowice YOUTUBEWitam uprzejmie, szukam tytułu remixu z Energy 2000 Przytkowice dj. Thomas dj. Hubertus 02.08.2003. Leci ...
-
Szukam piosenki. Znam tylko teledysk.Poszukuje piosenki. Niestety nie pamiętam tekstu ani rodzaju muzyki. Widziałam tylko końcówkę teledysku. Był o ...
-
Witam co to za piosenki :) dziękuję za odpowiedź :)witam interesuje mnie piosenka z 2:16 minuty filmu :) [youtube.com] i jeszcze końcowy utwór z ...
-
Zna ktos mam krótki fragmęt[facebook.com]
-
Co to za nutka od 4:00 minuty?Podpowie mi ktoś kto to śpiewa?
-
jeśli znacie tytuł piosenki lub zespół, napiszciepodejrzewam, że śpiewa to jakiś boys band... jakość słaba, trzeba podgłośnić przy odsłuchaniu. Podaje dwa ...
-
Co to za nuta?witam,czy ktos wie co to za nuta?pozdrawiam
-
Poszukuje tytułu piosenki.[youtube.com]
-
Co to za piosenka ?1:54 [youtube.com]
-
Electro /dance PARADISESzukam piosenki electro spiewanej przez kobiete. Jedyne co pamiętam to tekst: "to paradise, paradise - ...
-
jak to sie nazywa prosze o pomoc[youtube.com] nie chodzi o film tylko muzyczke z filmu proosze o pomoc :(
-
Jaki tytuł ma nutka z tego filmiku? :)Poszukuję utworu z tego filmiku? Może ktoś zna i mógłby podać? Z góry dzięki :) [youtube.com]
-
Piosenka z CroppaJak sie nazywa piosenka gdzie w teledysku dziewczyny jezdza na rowerach a z tyłu roweru ...
-
chodzi o harrego Pottera ...witajcie ludziska , kojarzy ktoś kawałek z Harrego gdy dzieciaki wyjeżdżają na święta ( ...
-
Z reklamy eurosportuNa pewno chodzi o reklamę starszą. Na pewno to jest 2010 - 2014. Chodzi o ...
-
Co to za piosenka ?Co to za piosenka, w której w teledysku są starsi ludzie, którzy ćwiczą w ...
-
Muzyka z Jednego z Let's PlayWitam Poszukuję wykonawcy i tytułu tego utworu. Pomóżcie