-
piosenka do bachaty[youtube.com] ktoś wie jaki tytuł ma piosenka z filmiku?
-
Co to za piosenka,którą śpiewa Theo?[youtube.com] W 4:06 Theo śpiewa piosenkę,zna ktoś jej tytuł?
-
Piosenka z Na WspólnejJaka to piosenka z XIV serii odcinek 2239 (emitowany był wczoraj) w 21 minucie. oto link ...
-
Szukam tej piosenki od 4 latProszę o rozpoznanie tej piosenki, nigdzie nie mogę znaleźć śladu po niej - nie wiem ...
-
Szkoła uczuć (2002): ok 7:15Chciałabym znaleźć piosenkę z filmu "szkoła uczuć " , szukałam po soundtracku ale nie ma ...
-
co to za nuta[youtube.com] zapomniałem jak się nazywała ta nuta, proszę o pomoc :)
-
Co to za nuta ?10:37-12:24 [youtube.com]
-
Opis w dalszej czesci postu :)hejka szukam piosenki w ktorej slowa w niewielkim stopniu pamietam leci to jakos tak nadejszie ...
-
Na pewno ktoś zna ;3Leciało z radia i nie mogę znaleźć.
-
Genialny podkład do sportowym filmików, trochę etnicznaChodzi dokładnie o ten filmik: [vimeo.com]
-
Utwór z The nest Ggirls epic[youtube.com] Utwór od 9:43 do końca, wpadłem na niego przypadkiem i spodobał mi się ale nigdzie ...
-
Parę hardstylowych nutek do rozpoznaniaSiemka, znalazłem w sieci jakiś hardstylowy secik niestety bez tracklisty. Zna ktoś poniższe utworki? ;) ...
-
Co to za house'owa nutka?Prawdopodobnie House, grana była ostatnio w warszawskim BALu, jest również przez moment na jednym ze ...
-
Utwór z Red Bull Rampage 2015[youtube.com] Początek: 47:21 min
-
co to za utwór?ktoś wie?
-
Poszukuję spokojnej poiosenki z m. in McDonalds i Costa CoffePoszukuję spokojnej, melancholijnej piosenki którą już wielokrotnie słyszałem w McDonalds i Costa Coffee. Usłyszałem ...
-
Podkład z reklamy LionCześć, zna ktoś tytuł piosenki z tej reklamy - nie wiem czy ten sam kawałek ...
-
Co to za piosenka?3:45 [youtube.com]
-
Here Comes The RainHej! Szukam coveru piosenki "Here Comes The Rain" grupy Eurythmics. Była to piosenka elektroniczna, śpiewała w ...
-
Piosenka ze zwiastuna.Potrzebuje pelna piosenke ze zwiastuna filmu "Obietnica", tu link: [youtu.be] .Piosenka zaczyna sie od 0:12. ...
-
Pomocy! Potrzebna nazwa piosenki!Ostatnio na serwisie z vine-ami znalazlem jeden vine z nuta, ktora wkrecila mi sie w ...
-
Smolik?Szukam piosenki chyba Smolika.Nie pamiętam tekstu ani melodii.Wiem jedynie,że teledysk był animowany.W pamięci utkwiła mi ...
-
Witam co to za kawałek?Witam jaka to melodia?
-
PiosenkaWitam, poszukuje tytuł nastepujacej piosenki: [www18.zippyshare.com]
-
Piosenka z filmiku[youtube.com] Potrzeba tytułu