-
Funny Moments !Proszę o nutkę z intra 00.0-00.9 Link do filmiku : [youtube.com]
-
Jakie to piosenki ? ( Filmk z yt )4:56 9:15 Ktoś zna tytuły tych piosenek ? Bardziej mi zależy na tej z 10 minuty. Za ...
-
Jaki jest tytuł bitu w tle reklamy donGURALesko MAGNUM IGNOTUM?Chodzi o bit przy wyświetleniu statystyk ze smogiem ;) [youtu.be] - 0:06
-
Wszystkie tytuły z mixa z YT[youtube.com]
-
Teledysk, dziewczyna plaża, panna młoda,Hej wszystkim, jakiś czas temu bardzo spodobała mi się pewna piosenka, niestety nie wiedzieć czemu ...
-
Teledysk z wampirami w klubieWitam, Szukam teledysku, w którym tańczyły wampiry lub ala' wampiry w klubie. Nakręcony w ...
-
shout shout let it out?Cześć :) rozpoznałam kilka słów z tej piosenki: you're not a cheerleader or a football star, you're ...
-
Co to za piosenka?[www100.zippyshare.com] wiecie może co to za nutka z góry thx ?
-
Jaka muzyka ?[vine.co]
-
Córka szuka utworu chyba bollywood wiem że jest tekst MANJARO i nic więcejCórka szuka utworu chyba bollywood wiem że jest tekst MANJARO i nic więcej
-
Szukam piosenki :)Szukam piosenki Cześć, od lat szukam jednej piosenki, teraz, kiedy zabrzmiała ona na mojej studniówce nie ...
-
pilna pomocposzukuje pilnie piosenek z 13:20min i 28:45min remix day'n night [www73.zippyshare.com]
-
tytuł? coś rockowego[youtube.com]
-
Piosenka/teledysk - bezludna wyspa, zakochaniHej! :) Od dwóch tygodni chodzi mi po głowie dawny teledysk i piosenka, słuchałam jej może ...
-
tytul lub wykonawcaA pomoże mi ktoś znaleźć trop na pewną piosenkę? Na pewno to były lata 90. ...
-
Muzik[youtube.com] 3:55
-
Teledysk Z Lat 90A pomoże mi ktoś znaleźć trop na pewną piosenkę? Na pewno to były lata 90. ...
-
Jaki to jest utwor?Dołączam linka do rozpoznania [youtu.be]
-
W videomixiew teledysku tanczą dwaj mężczyźni. Komputerowy teledysk
-
I.got.uJaki tytuł nosi nutka bo jest sztosik z 1:05:05 ? Link [youtube.com]
-
Piosenka słyszana na YouTubieWitam :) Tak więc jakiś czas temu na serwisie YouTube natrafiłam na pewną piosenkę. Bardzo ...
-
-
Ktoś zna muzyczkęz radia ?Jakość piosenki slaba jednak moze ktos zna ? sluchalem jadac autem jednak nie wiem jaka ...
-
energy2000 - tytułWitam, jak w temacie. Potrzebuje tytuł całego remixu bądź ori vokalu