-
Electro - house - Pomarańcza KatowicePoszukuje tytułu poniższego utworu :) Jakość nie najlepsza, ale dla znających fragment nie powinien przysporzyć ...
-
Piosenka z teledyskuWitam, poszukuję piosenki, w której wykonawca ma ciemne długie włosy, w tle są wybuchy, facet ...
-
szukam tytulu piosenki ktora leci w tlejw. dodaje framgent filmiku
-
Tytuł utworuCzy wie ktoś co to za tytuł utworu, który leci w tle? [hitbox.tv]
-
On bije ją, ona kocha go? - polska piosenkaTę piosenkę usłyszałam w radiu, więc nie znam ani tytułu ani wykonawcy, a bardzo chcę ...
-
Kawalek z filmikuZna ktoś tytuł tego co leci w tle? [youtube.com]
-
Kawałek z Seta HouseMogę prosić o tytuł kawałka z seta. Załącznik poniżej.
-
muzyka z reklamy W. Kruk; jakieś intro?Czy ktoś kojarzy tą nutkę?
-
Klubowa (?) piosenkaWitam, mam problem ze znalezieniem piosenki. Nuta dość żywa, mogłaby być grana w klubach, niestety ...
-
Teledysk z vivy niemieckiej, ok. 1997 rokKolejna próba...Chodzi mi o teledysk, który widziałem w dzieciństwie na vivie niemieckiej, było to w ...
-
Polski kawałek HH jak The Game "Bang Along"Witam Ostatnio w jednej z internetowych stacji słyszałem kawałek hiphopowy, który był niemalże polską kopią utworu ...
-
Proszę o rozpoznanie tytułu melodiiProszę o rozpoznanie tytułu melodii z tego filmiku od klatki 2:12 do 2:18. Pamiętam tą ...
-
Witam znam tylko miniaturke na ytMiniaturka ukazywała młodego chłopaka w rozpiętej białej sportowej koszuli tyle wiem. Może ktoś skojarzy z ...
-
Muzyka z filmiku[web.facebook.com]
-
jaka nazwa utwór?Shazam i żadne tego typu programy mi nie znalazły tego utwór. :( Proszę o pomoc.
-
Muzyka house z UMF 2016 - filmik w opisie.[instagram.com] Zna ktoś?
-
Hiszpańskojęzyczna, chodzi po głowie tak, że spać nie mogę :PUsłyszałam w jednym z filmików na YouTubie, niestety nie podano tytułu, ani autora. Proszę, pomóżcie ...
-
Wrzucam kawałek utworu do rozpoznaniapotrzebuje tytulu i wykonawcy z gory dziekuje
-
Piosenka co leci w załączonym nagraniuPiosenka co leci w załączonym nagraniu błągam o pomoc
-
muzyka z setuSzukam tytułu jed ej piosenki z setu ze strony seciki pl Tekst leci tak every day ...
-
Piosenka a'la dubstep , w refrenie damski głos śpiewa fly fly flyJak wyżej , piosenka w średnim tempie , damski głos w refrenie i kluczowe słowa ...
-
Piosenka zumba !Hej! Poszukuje piosenkę, którą ostatnio tańczyliśmy na zumbie. Wydaje mi się, że była po ...
-
Piosenka, pamiętam jeden wers "But you're someone else's wife..."Szukam piosenki, która często leci w radio PLUS. Śpiewa ją mężczyzna, jest dość stara i ...
-
nuta z początku filmiku[youtube.com]
-
Fajny kawalekKojarzy ktoś co to może być za kawełek? Zaczyna się od 0:38 [youtube.com]