-
Kto wykonuje utwór ?O wschodzie słońca na plażę przyjeżdża samochód, otwiera drzwi, wypuszcza i odjeżdża. Pies biega sobie ...
-
Chilloutowy beatWitam od dłuższego czasu poszukuje nazwy lub chociaż samego wykonawcy tego utworu [www87.zippyshare.com] Jakośc jest ...
-
Inspector GadgetNa rmfmaxx usłyszałem piosenkę z motywem z inspectora gadgeta niestety nie jest ona podana w ...
-
Co to za piosenka?1:06 [youtube.com]
-
Co to za nutka leci w tle ?[youtube.com]
-
szukam teledyskuW roku 2000 którymś leciał teledysk z konturami tańczących ludzi szybki Pamiętam tylko słowa discotek ...
-
teledysk w skateparkujakis plski nowy chyba zespół disko polo, teledysk tej piosenki nagrany w skate parku. samichłopacy ...
-
PomocyDzisiaj z rana przypomnial mi sie teledysk .Pamietam ze byl na nim facet ktory pakowal ...
-
Co to za piosenka? ( Nagranie)Tak jak wyżej. Nagranie z piosenką. Przepraszam za jakość ale to jedyne co udało mi ...
-
Co to za nuta? :)Co to za nuta w której w teledysku latał walentyn i strzelał w dziewczyny z ...
-
Szukam piosenki w której dziewczyna ładnie śpiewała.Witam otóż szukam piosenki w której była taka bardzo piękna dziewczyna (Chyba pół naga) i ...
-
co to za muzyka ?[youtube.com]
-
Jaka to piosenka - teledyskKojarzycie co to za piosenka? w teledysku jest jakiś chłopak na skałach i klatka z ...
-
Poszukuje teledysku z białym królikiemotóż, kawałek jest dosyć specyficzny a znalezieniego graniczy chyba z cudem, przewertowalem calego googla po ...
-
Zna ktoś tytuł tej nutki?Dobry bas ale nie znam tytułu... POMOŻE KTOŚ!? [facebook.com] link
-
Emocjonalny podkład (informacja o śmierci ks.Jana Kaczkowskiego w Teleexpresie)W teleexpresie ([teleexpress.tvp.pl] podczas informacji o śmierci ks. Jana Kaczkowskiego w tle gra taki emocjonalny ...
-
Piosenka z tańca towarzyskiegoWitajcie, podczas tańca para tańczyła do tego kawałka, który wpadł mi bardzo w ucho, czy ...
-
Co to za nutki ? Szczególnie zależy mi na 2giej.Jw. [www101.zippyshare.com]
-
Piosenka z ultra festival (chyba)[instagram.com] szukam utworu, który leci w tle tego filmiku
-
Muzyka z VlogaWitam. Potrzebuje znaleźć muzykę (w zasadzie to instrumental) z samego początku tego vloga, kiedy to ...
-
Sekunda 3:55[youtube.com]
-
Co to za muzyka?[youtube.com]
-
Szukam teledysku!!!Hej, od kilku lat szukam jednej piosenki. Jedyne co z niej pamietam to fabułe teledysku. ...
-
Teledysk, w którym facet reklamował produktSzukam piosenki, którą zapamiętałam tylko z teledysku... Niestety teraz poszukuję tytułu i autora tej piosenki. Teledysk ...
-
poszukuje piosenkiPszukuje piosenki, ktora widzialam w 2014 roku... Niestety nie pamietam jej tytulu :/ Pamietam tyle ...