-
Pamiętam tylko fragment teledyskuCześć, jak wyżej, widziałem kilka razy kawałek w telewizji, lecz kompletnie nie pamiętam słów, tytułu ...
-
Kawałek z Retro Time in AttackSzukam tytułu nutki ;)
-
Nutka od 1:20[youtube.com] zna ktoś tytuł nutki od 1:20? Wiem że słabo słychać ale gdzieś ok 1:42 troche ...
-
Melodyjka prawdopodobnie z gry Super Mario.Witam, czy ktoś może zna piosenkę, która leci przez pierwsze kilka sekund w tym filmiku? ...
-
wolna nastojowa piosenka z plazyPoszukuje piosenki z plazy wolnej nastrojowej ..starsza to jest piosenka spiewa ja facet w słowach ...
-
Co to za remix, mashup?[www89.zippyshare.com] oryginal to M. Rodriguez & James Ferrer - Let the truth decide
-
Piosenka z opisu na fbHej szukam piosenki której kawałek tekstu zobaczylam nie dawno w jakims opisie na fb, to ...
-
Muzyka z filmiku ytSiema mam takie pytanie co to za muzyka [youtube.com] zaczyna się od 0:06 Proszę o ...
-
Co to za piosenka ????Jak w temacie Proszę o jak najszybszą odpowiedź :D
-
Pytanie o piosenkęMam pytanie jaki tytuł ma piosenka na początku
-
muzyka z radia festkto rozpozna te utwory dolanczam mp3 bede bardzo wdzieczny
-
Polo TVPiosenka usłyszana 31.03...na stacji POLO TV...wieczorem miedzy 19-21 :/ nie pamietam słow...cos śpiewali o wiośnie ...
-
Co To Za Piosenka [film W ZaŁĄczniku]W załączniku dałem 15 sekundowy filmik z nagraną piosenką jak byłem na dyskotece I nie ...
-
Czo to za piosenka [jasiu][youtu.be] 4:29
-
Co to za utwór?Potrafi ktoś rozpoznać jaki utwór (a konkretniej jego wersja) leci na poniższym filmiku. Tytuł to ...
-
Pop ?[youtube.com] 3:49
-
Jaki jest tytuł tego utworu i kto go jest jego jego wykonawcą?Witam wszystkich. Bardzo proszę o pomoc w odgadnięciu kto wykonał te utwór i jaki jest ...
-
Utknela mi Pewna melodia w glowieZanucilem sobie zalacze
-
house music[instagram.com]
-
NutkaWitam. Poszukuję tytułu nutki z tego filmiku z FB. Z góry bardzo dziękuję za pomoc. [facebook.com]
-
Co to za piosenka z linku[instagram.com] prosze o tytuł tej piosenki
-
muzyka z radia festkto rozpozna te utwory dolanczam mp3 bede bardzo wdzieczny
-
Dość Proste. - Znana piosenka znanego piosenkarzaTo niby proste, jednak nie pamiętam tytułu piosenki. Czasami coś wypada kompletnie z głowy. Facet ...
-
Proszę pomozcie mi odnaleźć utwor z serialu na wspolnejUtwor ten byl puszczany wiele razy jak eliza czatuje z jarkiem w odcinku 2248 byl ...