-
Muzyka z radiaOstatnio w radio słyszałem kawałek refrenu piosenki która bardzo mi się spodobała. Jedyne co pamiętam ...
-
Meister Feat. Mac - Someone Like YouSzukam tej piosenki, nigdzie na internecie nie mogę jej znaleźć w pełnej 3 minutowej wersji... może ...
-
Techno bardzo waznePoszukuje tytulu tej muzyki [youtube.com] Prosze pilnie o tytul !
-
Muzyka z intro kanału YTWitam oglądałem sobie jakieś przykładowe filmy na temat League of Legends i pewien kanał mnie ...
-
Intro muzyczneWitam ! Poszukuje nazwy piosenki (na pianinie) na samym początku, zanim zaczęła się jego "przeróbka" [youtu.be]
-
zna ktoś tę piosenkę z yt ??znacie piosenkę z kanału O matko i córko z odcinka urodzinowy vlog dodany jakiś 1 ...
-
Muzyka z radiaMuzyka z radia
-
Muzyka z filmu yt[youtube.com] zaczyna sie mniej wiecej w 3:23 az do 4:00
-
Co to za piosenka ?Proszę o szybką odp.
-
Melodia z początku teledysku "One Call Away"Interesuje mnie melodia, która jest grana na początku w tym teledysku (do 0:20) Domyślam się że ...
-
film look upCześć tak znowu mi się spodobała piosenka której nie mogę znależć mimo iż film ma ...
-
Piosenka po agielsku ( lata 80- siąte)Spokojna piosenka o miłości z lat 80- siątych. Chyba wykonywana w duecie damsko męskim. W ...
-
Szukam tej nutybędę wdzięczny za znalezienie tej nutki [facebook.com]
-
Ruski rapWitam Szukam piosenki z filmiku, dość słabo słychać słowa ale może komuś uda się rozpoznać. [youtube.com]
-
Ktoś coś?Bardzo proszę o tytuł :)
-
dd tvn/you can dancedzis w dzien dobry tvn lecial filmik z you can dance i leciala w tle ...
-
Co To Za Piosenka Na PoczĄtku?[youtube.com] zna ktoś tytuł tej piosenki na początku która leci w tle? :)
-
Piosenka z przerywnika RMF MaxxxSzukam piosenki, która dzisiaj 06.04.2016 ok 9:45 leciała w przerywniku na Rmf maxxx, na bank ...
-
Pytanie o utwór na stronie samsungUtwór był puszczany na stronie samsung.com w roku 2015 pod koniec w okolicach listopad - ...
-
Nutka z minuty[youtube.com] Nutka z 3:26
-
poszukuje piosenki ooowitam wszystkich obecnie na forum poszukuje utworu słowa w tej piosence brzmią tak : "fantasia ...
-
Utwór z klarnetem/trąbką/fletemWitam poszukuję utworku, damski niski wokal i towarzyszący mu klarnet, bądź trąbka (lub flet), utwór ...
-
Szukam starej piosenki na plażyCześć, szukam dosyć starej piosenki. Nie pamiętam nawet jak ona leciała (i to mnie dręczy) ...
-
"Viva viva v iva" - coś w tym styluWitam, szukam pewnej starej piosenki ze składanki przebojów na CD, niestety nie pamiętam jej nazwy. ...
-
Znam teledysk, nie znam utworuTeledysk opowiada historię dwójki ludzi. Poznali się na siłowni, on wypierdzielił się na bieżni, ona ...