-
Piosenka z radiaCześć, kilka dni temu usłyszałem piosenkę w radiu Zet oraz w Vox FM wydaje mi ...
-
Co to za piosenka?Ta pierwsza? [youtube.com]
-
Znacie tytuł nutki w tym filmiku?Witam. Szukam tytułu piosenki która jest praktycznie cała w tle tu: [youtube.com] oraz tu od ...
-
Czy znacie piosenkę z nagrania? Szukam jej baaardzo długo :)Tak jak wyżej. Nagranie z piosenką. Przepraszam za jakość ale to jedyne co udało mi ...
-
szukam tytulu piosenki/remixu ??szukam tytlu, zdaje mi sie ze to moze byc jakis remix
-
Piosenka z zumbyWie ktoś może jak nazywa się ta piosenka? Chodzi mi po głowie już od dłuższego ...
-
DJ Hazel Set Marzec 2016 OMEN CLUBzna ktoś nutkę z tego setu od 40:05 ? [soundcloud.com]
-
Co to za utwór??16 min?? [youtube.com]
-
Jak sie nazywa ta piosenka? Pomóżcie prosze :)Piosenki są bardzo popularne a ja ich nie znam :( Pomożecie? Tu jest link ( jest ...
-
Co to za piosenka?4:30:20 [twitch.tv]
-
Co to za piosenki?Witam potrzebuje tytuły tych piosenek jedna jest odrazu na początku a druga zaczyna sie 2:25 ...
-
tytuł oryginalnego kawałkaWitam zna ktoś może nazwe piosenki z której bit został tutaj wykozystany [youtube.com] z ...
-
Zna ktoś? Reszta w opisie.Szukam tego. [youtu.be] nie znam pełnej nazwy, a potrzebuję tego w dobrej jakości.
-
Jaka to piosenka w zwiastunie serialu Lucifer[youtube.com]
-
piosenka z eska tv . pamiętam tylko teledyskkilka dni temu na esce leciała piosenka jednak pamiętam tylko teledysk. W tym teledysku chłopak ...
-
jaki to utwórszukam utworu z programu na Eurosporcie " Zapowiedź Kolejki" z obecnego sezonu a konkretnie utworu ...
-
Na krawędzi - muzyka z 6. odcinkaSzukam tytułu utworu z serialu "Na krawędzi" z 6. odcinka (leci od 20:45): [ipla.tv]
-
szukam autora i tytułu utworuszukam autora i tytułu utworu trwającego 00:00- 03:17 [youtube.com]
-
Muzyka z filmu na youtube[youtube.com] Cześć, co to za muzyka w tle na tym filmie ?
-
co to za muzyka w 4.15 ?[youtube.com]
-
piosenka chyba z 2015Witam. Szukam piosenki prawdopodobnie z 2015 roku, w teledysku wykonywało ją kilka dziewczyn, brzmi podobnie do ...
-
Soft-tronikI pytanie kolejne o elektroniczny kawałek z reklamy SOFT-TRONIK tez sprzed 20 lat. Pamiętam tylko, ...
-
Kto wykonuje ten remiks ,, Bailando '' ?Prosze o pomoc w rozpoznaniu kto wykonuje ten remiks ,,Endrique Iglesias- Bailando''
-
Maciek Molęda i POLSAT Podaruj dzieciom słońceWitam, szukam piosenki z reklamy chyba sprzed 20 lat, w której śpiewał między innymi Maciek ...
-
Jerzy RóżyckiPoszukuje piosenki Jerzego Różyckiego ,,Pożółkłe liście naszych marzeń"....jest ktoś kto zna i pomoż