-
W TRAP'owym stylu z pięknym damskim wokalem :)Niestety odsłuch nie jest długi, ale za to jakość nie jest zła. Zna ktoś tytuł ...
-
Co to za kawałekWitam proszę o tytuł jak ktoś znał?
-
-
Pewien utwór, mniej więcej pamiętam teledysk.Witam, od dłuższego czasu poszukuje pewnego utworu. Był to utwór typu Dance, Trance, House.. coś koło ...
-
,,i'm a matter but i don't matter''Szukam piosenki z tym tekstem. Był to jakiś rap w stylu yung leana, dość depresyjny. ...
-
muzyka z reklamy w linku. błagaaaam[youtube.com]
-
co to za muza ? zalacznikmuza leciala w radiu internetowym ftb , prosze tez o tytyl z poczatku nuty
-
Z yt, trance[youtube.com] od 5:35
-
Pisenka Zachwycilem sie porankiemWitam Szukam piosenki co ja kiedya na yt slyszalem ale nie moge znalesc. Szlo to tak ...
-
Co to za muzyka ?Co to za muzyka ?
-
Znam prawdopodobnie tytuł jednak coś poplątałem..Witam! Szukam piosenki, która w nazie ma coś z podanych fraz, które mimo wpisywania w ...
-
pisenka[youtube.com] piosenkeczka z filmiczka :D
-
Muzyka z filmiku (ramówki) TVN TurboPotrzebuje tytułu piosenki co leci w tle filmiku na stronie [tvnturbo.pl]
-
Szukam nazwy zespolu i tytul utworu z teledyskuTeledysk nadawany w TVP i kilku innych stacjach w latach 90'. Grupa muzyków przebywa na ...
-
Muzyka w radiu - słychać coś od 0:11W centrum handlowym nagrałem piosenkę lecącą w radiu, która wpadła mi w ucho ale nie ...
-
Piosenka z reklamy kubuś szczęśliwe dzieństwo ?Piosenka z reklamy kubuś szczęśliwe dzieństwo ?
-
piosenka z meczuCześć! Czy ktoś mógłby pomóc zidentyfikować mi piosenkę (jej oryginalną wersję lub ten remix który ...
-
< 2005 rapW pamięci mam tylko obraz jakiegoś grubego rapera wraz z ekipa gdzieś w dżungli utwor ...
-
Piosenka z filmikuGość śpiewa chyba po angielsku chyba Hello hello. [youtube.com] 7:00
-
Madona ...Piosenka, która pojawiła się ok. 1990 roku, ale nie wiem, kiedy została pierwszy raz zaśpiewana ...
-
co to za nutka w 2.59 ?[youtube.com]
-
co to za nutka w 3.49 ?[youtube.com]
-
co to za nutka w 2.38 ?[youtube.com]
-
Co to za piosenka?[youtube.com]