-
co to za nuta?witam,moze zna ktos tytul tej nuty?pozdrawiam serecznie
-
ktoś wie?pomocy :o [youtube.com]
-
dnb, damski wokaljest to końcówka bitu, wcześniej kobiecy wokal, z góry dzięki piękne za pomysły
-
Pilnie potrzebujeWitam Pilnie poszukuje piosenki z tego sety ([www106.zippyshare.com] która zaczyna sie w 10minucie 55 sekundzie, Z ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com] 0:23 sekunda - co to za piosenka?! :)
-
Tytuł piosenki z końca filmikuKtoś kojarzy utwór pojawiający się pod koniec tego ? [facebook.com]
-
fajna piosenkaod 2.53 jaki tytuł? [youtube.com]
-
Przyjemna optymistyczna wolna piosenkaFacet po ang. śpiewał chyba coś w stylu : "Kocham gdy się śmiejesz, gdy uśmiechasz, ...
-
piosenka z i love youSzukam piosenki, spiewa ją facet, muzyka moim zdaniem troche podobna do "home is wherever im ...
-
szukam piosenkiWitam, szukam piosenki, wykonywanej przez kobietę. Ma ona dość "skrzeczący" głos ;p wers który zapamiętałam ...
-
Szukam Piosenki cos w stylu DeepWitajcie, szukam tytułu piosenki z ostatniego posiedzenia w sisha barze, mam urywek z snapchata. [www74.zippyshare.com]
-
Szukam wykonawcy i tytułuJaki jest tytuł i kto jest wykonawcą tej piosenki? [youtube.com]
-
"so hiiigh" śpiewane przez facetataki energiczny, wesoły trochę house'owy numer, na końcu refrenu jest przeciągane słowo "fly". Śpiewa koleś ...
-
Muzyka z filmikuPoproszę o nazwę utworu z tego oto filmiku : [youtube.com] Wybrany kawałek zaczyna się od 24:20.
-
Co to za utwór ?Witam ! Chciałbym się dowiedzieć co to za utwór który zaczyna się od 0:28-0:58. Czy ...
-
co to za piosenka?piosenka zaczyna się od 2;31 do 4;25 [youtube.com]
-
Co to za piosenkaWitam. Proszę o pomoc. Zna ktoś tą piosenkę z tego nagrania. Podaję link: [youtube.com]
-
eska tvOstatnio grali na eska TV (dość często) taki kawałek co ruda dziewczyna pozowała do zdjęcia. ...
-
Rozpoznajecie może te utwory?Są to piosenki klubowe, wszędzie ich szukam i nie mogę znaleźć. Byłabym wdzięczna!
-
Co to za utwór ?Co to za utwór jest dość stary ale ma fantastyczne brzmienie :)
-
Piosenka potrzebna od zaraz... Proszę!Początek tej piosenki (chodzi mi o muzykę zanim zacznie śpiewać) bardzo przypomina mi jakąś inną ...
-
Czołówka audycji radiowej w Polskim Radiu z przed paru lat- tytuł?Witam, Poszukuję tytułu muzyki z czołówki audycji w Polskim radiu program 1 bądź 3. z tego ...
-
jaki tytuł piosenki z teledysku ??prosze pomóżcie chodzi mi po głowie była to jedna z moich ulubionych piosenek pamietam tylko teledysk ...
-
3 piosenki sprzed kilku lat do odgadnięcia1 od 0.,00 do 0,55 2 od 0,56 do 1,30 3 od 5,28 do 6,10 [youtube.com]
-
Pomoże mi ktoś ?[youtube.com] chodzi mi o tą francuską odgadnie ją ktoś ?