-
Już od tylu lat... piosenkaWitam usłyszałem piosenke w autobusie i tam leciało "już od tylu lat od tylu lat" ...
-
Dość znany kawałek z seta.Witam. Poszukuje kawałka z 20:00 Z góry dzięki za pomoc ;] [www56.zippyshare.com]
-
Muzyka klasyczna w nowoczesnej aranżacjiPoszukuję utworów muzyki klasycznej w nowoczesnej aranżacji. Miałem kiedyś dwie kasety jeszcze, ale się gdzieś ...
-
Szukam soundtracku :)Mogę dostać pełną wersję tego? [youtube.com]
-
Angielska piosenka z niemieckiego radioSzukam piosenki, która ostatnio bardzo często słyszałem w Niemieckim radio nzej pogaje link do filmiku ...
-
Poszukuje nutki :)Wie ktoś co to za muzyka? [youtube.com]
-
Nuta wakacje 2014Jest to chyba dość nowy utwór :) Zna ktoś może? [instagram.com]
-
Dancing all night, we're never come backSiemka! Szukam utworu typu chyba disco. Słowa brzmią w refrenie mniej więcej tak: ... Dancing all ...
-
piosenka z karate kidpiosenka z karate kid gdy uciekaja ze szkoly i wchodzą do jakiegoś klubu i ...
-
zna ktos ten rap?siemka , zna ktos piosenke z tego filmiku? [youtube.com]
-
Kazdy zna ale zapomnialem tytuluzaczyna sie w 0:54 [youtube.com]
-
Zna ktoś tę melodię w tle?[youtube.com] Jak w temacie, czy zna ktoś tytuł utworu lecącego w tle?
-
MELBOURNE BOUNCE[www29.zippyshare.com]
-
Looking for someone, looking for youOstatnio w radiu można usłyszeć utwór, w którym pojawia się tekst w stylu "I'm looking ...
-
Poszukuje klubowej piosenki z klubu PachaPoszukuje kawłka który często leci w klubie Pacha. Zaczyna się od słowa podajże "Baby" i ...
-
Piosenka z Radia Fest na śląsku.Szukam piosenki z Radia Fest, dosyc czesto ja tam puszczaja.Jest to w klimacie niemieckich "szlagrów" ...
-
Piosenka z filmu z youtubeWitam, proszę o pomoc szukam piosenki z tego filmiku [youtube.com] zaczyna się od 7:43
-
piosenka z filmiku youtube - Ponowne .Proszę :D The best moments in the WWE (HD) [youtube.com] poprosiłbym o znalezienie piosenki , która się ...
-
Piosenka z intra i outra[youtube.com]
-
Far away far awaaay ? :DSłyszałam piosenke na esce bodajże, leci ona bardzo często a ciagle nie moge wychwycić tytułu. ...
-
Utwór z końca lat 90'sSzukam utworu z lat 90's, bo zapomniałem jak się on nazywa. Otóż jest to utwór ...
-
Poszukuję piosenki z gatunku HouseKochani, potrzebuję Waszej pomocy! Szukam piosenki House'owej powstałej między 2004-2006 r. Wielokrotnie powtarzał się konkretny ...
-
Co to za utwór?[youtube.com] Z góry dziękuję za pomoc :D
-
Kawałek z setaProszę bardzo o pomoc w wyszukaniu kawałka z tego seta od 25.00 do 25.27 [youtube.com]
-
Nazwa piosenki od 0:33 do 0:49[youtube.com]