-
co to za piosenka?początek do 0,16 [youtube.com]
-
jaki tytuł tej znanej piosenki słowa:let's go[youtube.com]
-
Szukam Piosenki Z Radia LeliwaWitam Dziś (31.03.2010r) Szukam Piosenki która Leciała w Radio Leliwa gdzieś tak około godziny 19 ...
-
klip Animowany motory cos w stylu Tron 2000Poszukuje klipu animowanego pamiętam ze był on animowany był w nim motory za którymi został ...
-
Let's Play!Witam. Szukam piosenki której refren właśnie rozpoczyna się od słow "Let's play". Jest to dość ...
-
Szukam piosenki - teledysk rysunkowy kiedyś/dzisiajwitam, Szukam piosenki. Pamiętam, że teledysk był częściowo fabularny częściowo rysunkowy pokazywał zachowanie "na randce" w ...
-
Piosenki ze skrótówCześć, może ktoś z Was zna utwory wykorzystane w tych skrótach: [youtube.com] [youtube.com]
-
Muzyka kinowaWitam proszę o pomoc, jaki tytuł nosi ten soundtrack ? [youtu.be] Z góry dziękuję. Pozdrawiam
-
Polski Hip hop ...[youtube.com] Kojarzy może ktoś nazwę polskiego hip hopu z tym podkładem?
-
Piosenka - zwiastun serialu.Hej. Poszukuję piosenki, która leci w tle zwiastunu 6 serii „ Prawa Agaty ”. Można ...
-
muzyka clubowa z trąbką tyry ty ty tyry[youtube.com] Nie mogę znaleźć piosenki, do której panowie wchodzą na scenę. Słyszałam ją ...
-
tureckie ioo iooJest to piosenka, którą usłyszałam w Telatiye Resort w Turcji i w refrenie ma takie ...
-
techno kawalek lata1999-2003 w teledysku japoncyhicior skladajacy sie praktycznie z dwoch dzwiekow w tamtych latach bardzo modny na dyskach w ...
-
Melodia z 9:24-9:40 link niżejJest to kawałek 9:24-9:40 bezpośredni link: [youtube.com]
-
Nazwa utworuWitam. Chciałbym prosić o pomoc w rozpoznaniu nutki od 0:00-0:13. Dziękuje z góry. Pozdrawiam.
-
Szukam piosenki z lat 90Witam! Szukam piosenki z lat ok 1995-2000. Jest to piosenka techno w tytule było i ...
-
Kto pamięta?Może ktoś wie jak nazywała się piosenka która leci w pierwszych 20 sekundach tej piosenki. ...
-
fajna nutka zna kotś tytuł ?????Zna ktoś tytuł tej piosenki ????? Chodzi mi o piosenkę która jest podłożona do tego ...
-
Co to za piosenka?[w959.wrzuta.pl] 18:00 zna ktos???
-
Piosenka z filmiku YTChciałbym się dowiedzieć z jakiej to piosenki chodzi mi o początek i koniec z tego ...
-
Jak nazywa się ta piosenka[www7.zippyshare.com] /\ I I I Tutaj możesz przesłuchać fragment piosenki. Znasz jej tytuł ? Będę wdzięczny za podzielenie się nim ...
-
Tytuł nutkiProszę o rozpoznanie nutki z załącznika.
-
co to za nuta???[www63.zippyshare.com] co to za numer
-
Co to za piosenka w 16 minucie ?[cda.pl]
-
Utwór z serialu Świat Według KIepskichWitam, szukam pomocy w odnalezieniu całego utworu, którego krótki fragment zagrany został w serialu ŚWK ...