-
Kto rozpozna?Mam na myśli muzykę z intro i outro, byłabym wdzięczna za rozpoznanie. ;) [youtube.com]
-
muzyka od poczatku?[youtube.com]
-
Co to za utwór/nazwa?Wydaje mi się, że to muzyka z jakiegoś soundtracku. Ale żaden program nie może rozpoznać ...
-
Muzyka przed seansem w Cinema City.Byłam ostatnio dwa dni pod rząd w kinie na Wojowniczych Żółwiach Ninja i na Herculesie. ...
-
co to za kawałekSłuchając pewnej audycji z radio party natknąłem się na ten numer, co to za kawałek ...
-
Poszukuję piosenki z Komisarza alexa2 pt.uprowadzenie,Tak jak w tytule. Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedniego fragmentu... Może ktoś kojarzy. Pozdrawiam
-
Co za piosenka co leci w tle???[youtube.com]
-
RadiowęzełWrzucam załącznik. Proszę o odpowiedź.
-
Szukam kawałka z filmiku na yt! Proszę o pomoc!Szukam kwałka z tego filmiku leci w tle od 10sec do 2min i 25sec! Bardzo ...
-
Piosenka w refrenie było 'papa ram pampam'Pamiętam że piosenke śpiewała kobieta, rytmiczna wpada w ucho i nie chodzi tu o piosenkę ...
-
Piosenka podobna do Edward Maya - Stereo loveWitam! Poszukuję piosenki o melodii bardzo podobnej do tego utworu: [youtube.com] Piosenkę śpiewa mężczyzna, a w refrenie ...
-
Piosenka z wilkamiOglądałam kiedyś taki teledysk o wilkach w mroźnym kraju, znalazły się w jakiejś takiej lodowej ...
-
Muzyka z NFS: CarbonSiemka. Pomóżcie mi rozpoznać nutkę z 1:19:00 [youtube.com]
-
Szukam piosenki o ktorej malo wiem.. :/Slyszalam piosenke ze 2 razy i niezbyt wyraznie.. W refrenie byly slowa more more (more ...
-
Piosenka z 2012-2013 roku, nie znam słówCześć. Kiedyś słyszałem gdzieś kawałek fajnej piosenki, niestety jedyne co z niej pamiętam to to, ...
-
Piosenka z filmiku youtube[youtube.com] Zagraniczna piosenka fajna nuta, ale nie wiem jak sie nazywa. Miedzy 2:00 a 4:30 min ...
-
Poszukuje piosenki :)Piosenka od 0:07 Wie ktoś? [youtube.com]
-
Poszukuje piosenki z intra[youtube.com] Chodzi o intro z 20 sekundy filmu.
-
z jakiego to kawałkaJak w temacie znalazłem w necie wycinek kawałka i chciałbym się dowiedzieć z czego ...
-
CO TO ZA REMIXWITAM CO TO ZA NUTKA W JAKIM REMIXIE KTO WIE [youtube.com] MINUTA 11:11 ??? ZACZYNA SIE
-
"She goes"Ostatnio słyszałam taką piosenkę w filmie i leciało tak she goes! tamtatatat
-
stara piosenkaszukałem dosyć starej piosenki "alone ....." W teledysku jest kobieta ciemnej karnacji ubrana na czarno i ...
-
Projekt x jak costa podjeżdża spalonym vanemjak nazywa się nuta z filmu projekt x jak costa podjeżdża spalonym vanem ??
-
tytuł piosenki z filmiku ytPoszukuję tytułu piosenki z tego filmiku: [youtube.com] Piosenka leci od 4.26 do 4.40 mocno w tle. ...
-
Piosenka z radia (?)słyszałem ostatniu w radiu piosenke pamiętam refren i pare słów w zwrotce, piosenka jest śpiewana ...