-
Lucy - trailerWitam, kilka dni temu zobaczyłem trailer filmu pt. "Lucy" i od momentu 1:31 jest puszczona ...
-
Szukam włoskiej piosenkiPiosenka ma melodię taka jak śpiewają kibice Legii: "Hej Legia gol", la lal la la ...
-
Rosyjska piosenkaŚpiewa kobieta "Bistrej bistrej smielej smielej"dzieki
-
Jam sessionSzukam piosenki, była grana wczoraj(14.08.2014), niestety nie pamiętam w jakim radiu, mniej więcej koło godziny ...
-
Co to za utwórCzy zna ktoś tytuł utworu? [youtube.com]
-
Świetna piosenka!Ostatnio byłam w Deichmanie i leciała piosenka, która miała podkład podobny do tej melodii [youtube.com] ...
-
Piosenka TOP MODEL 2Czesc poszukuje piosenki z tm 2 ,ktora leci po pokazie dawida ,they to be different ...
-
Afrykańska chórki w stylu "mare to le mare owłaje"Poszukuję prawdopodobnie śpiewaną w jakimś języku afrykańskim nastrojową piosenkę, w tle słychać chórki, a słowa ...
-
Rap z basem???[w478.wrzuta.pl] W tle piosenka z wakacji z imprezy chyba jakis rap z basem. Jesli ktos ...
-
co to za nuty w tle???[youtube.com]
-
..co to za piosenka w 58:48 minucie filmu House party : tonight's the night ???
-
Sunrise festiwal, remix nuty chuckie'goZna ktoś tytuł kawałka z tego filmu : [youtube.com]
-
Szukam muzyki z nagraniaWitam, mam problem, gdyż z filmiku YouTube spodobała mi się piosenka ja dla zachowania praw ...
-
Szukam nazwy zespołu z tego teledysku[youtu.be] nie widać go właśnie jest tylko ich piosenka. Może kojaży ktoś trzy kobiety grające na ...
-
Piosenka disco polo z gwizdaniem na początkuszukam piosenki disco polo z charakterystycznym gwizdaniem na początku... śpiewa chłopak, coś o dziewczynach, że ...
-
Jaki tytuł ma ta piosenka?[youtube.com] myślę, że to jakiś remix, często powtarza się słowo forever young
-
co to za nuta???[www9.zippyshare.com]
-
Piosenka o 'małejW radiu a konkretnie na zet'ce gold usłyszałem kilkakrotnie piosenke polskiego pochodzenia o małej i ...
-
Piosenka-amerykanski rap, spiewa murzynka na silowniWitam! Szukam piosenki, rocznik chyba cos okolo 2003. W teledysku spiewa murzynka ktora jest na silowni, ...
-
Nuty z energy 20001:48:30 - ??? 4:44:30 - ??? [youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Piosenka zaczyna się od 3:13 i trwa do końca. link [youtube.com]
-
Dubstep z filmiku[youtube.com] Wie ktoś jak sie zowie nutka z tego filmiku?
-
Co to za piosenka od 5:00 ?[youtube.com]
-
Co to za Piosenka[youtube.com]
-
Piosenka z ramówki TVNWitam! Chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się piosenka z ramówki TVN, że w nowych godzinach ...