-
szukam nazwy jednego kawałka , trance -dance 2014[youtube.com] , utwór zaczynajacy sie od 21-00 min
-
Bedzie ciezko :)Poszukuje nazwy utworu ktory zaczyna sie od 9:20. Dzwiek lektora przeszkadza co prawda ale na ...
-
Szukam piosenki laj la la laj w refrenieNajgorsze że wiem o niej bardzo malutko i znalezienie jej wydaje się graniczyć z cudem ...
-
Utwór z TubyFM, chillout/lounge, tytuł "Sunday"Cześć, szukam utworu jak w tytule, gatunek coś w stylu chillout/lounge; piosenka leciała w TubieFM, ...
-
Proszę o pomoc...Szukam piosenki spiewa ją jakaś dziewczyna leci jakoś tak: One two three one two three hey ...
-
Jaki jest tytuł piosenki w tle?[youtube.com] Tu jest filmik , w tle leci piosenka szukałam na midomi , ale nie ...
-
Nie moge znaleźć piosenki w googleO tą piosenke chodzi [bop.fm]
-
SUPERNATURAL S02E08Pytanie do fanów serialu "Nie z tego świata", co to za piosenka, która zaczyna się ...
-
Piosenka w tle[youtube.com] Czy ktoś może mi pomóc znaleźć tą piosenkę w tle? wpisywałam wszędzie i jak na ...
-
JumpStyle, Z okazji Dnia KobietChciałbym się dowiedziec co za utwory dokładnie są w tym mix-ie. [ulub.pl]
-
i'm ready to explodeBabka śpiewa(może nie dosłownie) "sometimes i feel i'm ready to...(pauza) explode" i typowa techno łupanka ...
-
Nutki z VINE z gatunku Techno i Trapoto link: [youtube.com] Nutki poproszę z minut: 2:55 17:10
-
pytanie o tytuł piosenkiCzy zna ktoś tytuł piosenki (nagrania z klubu) która zaczyna się od 13 sekundy?
-
cross nysa[youtube.com] zna ktoś piosenkę z tego filmiku?
-
Piosenka z ME 2014Szukam tytułu piosenki/melodii, która 'leci' w tle emisji Mistrzostw Europy w Zurichu 2014. Najczęściej słychać ...
-
Czy ktoś kojarzy tą piosenkę???Jest z początku 2006 roku, nie pamiętam wykonawcy coś P..... and J...., teledysk dotyczy takich ...
-
Muzyka z filmiku na YTWitam, szukam muzyki z tego filmiku: [youtube.com]
-
Chyba śpiewa to jakiś m@&%#nKoleś ma głos w stylu Aloe Black, a może to on i refren brzmi z ...
-
Polski kawałek z dość krwawym teledyskiemSzukam piosenki, której teledysk przedstawiał rodzinę siedzącą przy obiedzie. Kobieta kładła chyba wazę z czerwonym ...
-
Projekt Tyszka ??Wiecie co to za piosenke ,ktora leci na poczatku prgramu projekt tyszka ???? [player.pl]
-
Jaka to muzykaMuzyka jest w trakcie filmu dokumentalnego pt. bliskie i groźne spotkania Steve'a z odcinka ...
-
Stary utwór klubowy - kto zna tytuł?Poszukuję tytuł piosenki, która zaczyna się na samym początku seta. link poniżej. [www53.zippyshare.com]
-
Czy ktoś zna?[fotofilmkowalik.pl] Utwór z teledysku :)
-
muzyka z kabaretuWitam, wie ktoś jak nazywa się utwór grany przez orkiestrę w tym skeczu ? :D ...
-
czy ktoś rozpoznaje tytuł tego utworu? film youtubeczy ktoś rozpoznaje tytuł utworu lecącego w tle tego filmu. Zaczyna się od 1 min. ...