-
,, malutka"Dzisiaj na esce tv podczas oglądania hitów na czasie pomiędzy 6 a 7 obejrzałem pewien ...
-
Milosc Nad Rozlewiskiem Odc 8 !!![youtube.com] co to za piosenka ! ?
-
Muzyka z filmiku podkładco to za muzyka zaczyna sie w 7:28 [youtube.com]
-
TOMORROWLAND 2014 piosenkaSiemanko, ktoś wie może co to za nutka? Nagrałem ją podczas tomorrowlandu ale tylko tak ...
-
Smutna piosenka na pianinieCzy jest ktoś w stanie powiedzieć jak nazywa się piosenka która leci od początku filmiku, ...
-
Piosenka po rosyjsku(?)Mógłby ktoś podać mi nazwę piosenki która zaczyna się w 4 minucie tego flmu na ...
-
Piosenka z filmu Jestem na Tak.Zna ktoś może tytuł piosenki którą śpiewa dziewczyna w 43m45s w barze w filmie "Jestem ...
-
Milosc Nad RozlewiskiemMoze ktos wie kto wykonuje w dzisiejszym odcinku taka ładna piosenke w chwili gdy Sławek ...
-
Bramka po golu[youtube.com] piosenka zaczyna sie w 0:54
-
Nie znam tytułu pomocy ! :PWitam mam nagraną piosenkę lecz nie znam jej tytułu proszę o pomoc ! [ulub.pl] W linku znajdziecie ...
-
Jak się nazywa ta piosenka?[youtube.com] Chodzi mi o tą piosenkę co jest na samym początku. Wiecie co to może być?
-
Trance[ulub.pl] Wie ktoś jaki to wokal leci w tle tego remixa ??
-
Hip-hop/rap - dzwonienie do drzwiWitam, poszukuję rapowego kawałka czarnoskórego wykonawcy. Około 20 - 30 sekundy była taka jakby przerwa, ...
-
Szukam tytułu piosenki z widoku z oczu bohateraWitam szukam piosenki w której bohater osoba jest widziana tak jakby z oczu bohatera tzn ...
-
Utwór grany na Vivie 10 lat temu, wyścig i damski głosSzukam piosenki która była grana na Vivie (możliwe że niemieckiej edycji Vivy) jakieś 10 lat ...
-
Zna ktoś podkład?[youtube.com]
-
Film SFWitam szukam filmu, to byl film o grupie bohaterow, jeden bohater to taki ze cos ...
-
Smutna piosenka na yt/męski wokal/klip z dziećmi z Afrz Afryki* Szukam utworu, który opowiadał o losach bodaj afrykańskiego dziecka, które dziękuje mamie za życie, ...
-
Reklama, film? Albo jakiś utwór klasyczny...Od baaardzo długiego czasu chodzi mi po głowie załączony motyw. Nie mam pojęcia gdzie ...
-
piosenka w teraz czensta w escew refrenie jest ,,oooooooo ooooo o o oooooooooooo ooooo o o" i w ...
-
Szukam piosenki boysbanu z lat 90.Chyba z czterech facetów śpiewało na plaży, coś o miłości :) Może ktoś pamięta, widziałam ...
-
oryginalneposzukuje strony internetowej na ktorej sprzedaja oryginalne buty, które poprzez to ze maja np ...
-
Piosenka usłyszana w klubieWitam, Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenki ( akcja od 1:20). [ulub.pl] Z góry dzięki, Pozdrawiam
-
Bardzo znana piosenka z TV i internetu.Siemka... Szukam tej nutki.. Nazwa gdzieś mi umknęła lecz wiem że jest bardzo znana... Chodzi ...
-
progressive houseszukam kawaka ktry jest progresywny trwa okoo 7/8 min i od 5 czy 6 min ...