-
co to za nuta od 2:14[youtube.com]
-
Szukam piosenkiWitam. Chciałabym się dowiedzieć co to za piosenka rozpoczynająca sie od 30 sek :) niestety ...
-
Utwor w ktorym tanczyly instrumenty, animowany, lata90Od kilku lat przesladuje mnie piosenka do ktorej pamietam jedynie teledysk. Jesli mnie pamiec nie ...
-
Corona - Baby Baby (wersja z radia 5 lat temu)5 Lat temu dosyc glosnym hitem w radiu byla nowa wersja Corona - Baby Baby, ...
-
Tytuł utworu z youtubeWitam! Zna ktoś może tytuł tej (tych) piosenek? Najprawdopodobniej są tu dwie. Chodzi mi o obydwie. [youtube.com] Ewentualnie ...
-
Nutka z samego początkupotrzebna mi nutka z początku tego seta 0:00 [www51.zippyshare.com]
-
Utwór z setuProszę o pomoc w znalezieniu nazwy nutki z 20 minuty tego setu. [www57.zippyshare.com]
-
Szukam 1-szej nutki z tego filmiku[youtube.com] za pomoc dziekuje ;)
-
muza z ogłoszeniazna ktoś kawałek z poniższego ogłoszenia moto? [youtube.com]
-
Utwór z wycinkaCześć poszukuje tego utworu, z góry dziękuje [soundcloud.com]
-
Teledysk Z Lat 90' Czarno-biały Clip Z Vh1Szukam utworu z lat 90'. Teledysk był czarno-biały rockowy z tego co mi się wydaje. ...
-
co to za muzykaPrzepraszam za jakośc ale to było zgrywane z taśmy szpulowej która już swoje przeżyła.
-
-
muzyka tumblr[sala-samobojcow-witaj.tumblr.com] szukam tytułów wszystkich utworów wykonanych na fortepianie :D z góry dziękuję ...
-
Podobne do Modern Talking? :)Będzie ciężko.. szukam piosenki, którą kiedyś przypadkiem znalazłam jako podkład pod jakiś "romantyczny" amatorski filmik ...
-
Piosenka w tle[youtube.com] 6:25 ledwo co słychać ale jakby sie dobrze wsłuchać słychać coś w stylu "sima,sima,sima,sima" ...
-
Nagrana piosenka - trochę szumu.piosenka, którą nagrałam telefonem podczas odtwarzania przy dużej publicznosci, stąd też te krzyki wokoł. Czy ...
-
jak nazywa się ta nuta bez przeróby? :)[youtube.com]
-
Czy wie ktoś jaka to jest muzyka ?[youtube.com]
-
Summer storyboard competitionWitam, poszukuję kawałka z reklamy [youtube.com]
-
Muzyka z zakonczenia lajwa u SIDA!![youtube.com] 10.16 Co to za nuta?? ;o 10.16 !! W tle !!
-
Piosenka ze sklepowego radiaWitam Ostatnio pracuje w centrum handlowym w sklepie odzieżowym i przynajmniej 2x razy w ciągu 8 ...
-
muzyka z tumblrachodzi mi o tytuły wszystkich utworów granych na fortepianie [sala-samobojcow-witaj.tumblr.com]
-
Po wygranej rundzie CsWitam czy wie ktoś jak nazywa się ta piosenka!!:P
-
Szukam piosenki hip hop w refrenie spiewa dziewczyna aSzukam piosenki hip hop w refrenie spiewa dziewczyna amadeo namade cos takiego