-
tytuł sampla dubstep - ktoś wie?Zna ktoś nazwę utworu dubstep, który wkleiłem poniżej? [w672.wrzuta.pl]
-
Piosenka z Britain's Got Talent zaczyna się od 4:50 !!Piosenka z Britain's Got Talent. Zaczyna się od 4:50, za nic w świecie nie przypomnę ...
-
jaki jest tytuł tej piosenki z yt?[youtube.com] pomocy!
-
Piosęka z filmu[youtu.be] od tego momentu
-
Piosenka z ytmoze ktos powiedziec jak nazywa sie piosenka w tle trwajaca od 3:19-4:35. piosenka rozbudzila w mojej ...
-
Help[zalukaj.tv] min.19:30 song??
-
jaki jest tytuł tej piosenkiszukam tej piosenki
-
Muzyka z filmikuCo to za nutka ? [ask.fm]
-
"a ja lubię, lubię ciebie"piosenka leciała na weselu, polski wykonawca, mężczyzna. wolna, spokojna. w refrenie powtarzała się fraza "lubię ...
-
Moonlight ShadowWitam [youtube.com] 52:50 wie ktoś może co to za remix Moonlight Shadow ?
-
Piosenka z podobnym początkiem?Witam, nie wiem czy mi się coś pomieszało czy słyszałem gdzieś piosenkę z podobnym początkiem, śpiewa ...
-
piosenka z fletemniestety żadnych słów nie pamiętam, oprócz pojedynczego "yes i do" pomiędzy melodią, która leci tak: ...
-
Zna ktoś ten trap?[instagram.com] czy ktoś to zna?!
-
-
Piosenka z warsztatów muzycznych ASP na Woodstocku.Witam, tę piosenkę usłyszałem na Woodstocku 2014 na warsztatach muzycznych ASP. Akurat przechodziłem obok, jednak ...
-
Utwory z reklamy ramówki TVN z niemieckimi filmamiCześć, ostatnio w TVNie jest reklama ramówki, w której prezentowane są niemiecki filmy (Poszukiwacze Bursztynowej ...
-
Usłyszałem ostatnio taką piosenke i mam do was prośbę abyście pomogli mi ja znalźćSłowa leciały mniej wiecej tak: Jeden rudy był jak rydz w zieleni traw..... ...
-
DVBBS na Sunrise Festival 2014jaki jest tytuł nuty, która zaczyna sie w 44:57 i następnej, w której są te ...
-
czy ktos zna ten utwor?Slyszalam ja w pracy niestety nie znam wykonawcy w google nic nie ma. Jakosc slaba ...
-
Podkład muzyczny podobny do trance[youtube.com]
-
Piosenka klubowa, zna ktoś?![youtube.com] Może akurat ktoś zna nute? Pliiis!
-
TytułJak ktoś zna, to prosiłbym o tytuł ;) Dość znana oczywiście. Z góry dzięki.
-
Wokalista który w teledysku rysuje sam siebieWitam poszukuje piosenki w której wokalista rysuje siebie i jednocześnie śpiewa.Nie jestem pewien ale chyba ...
-
Tonight... Męski wysoki głos, stara piosenkaW refrenie albo na początku piosenki jest długie, przeciągnięte Toniiiiight....bla bla bla bla bla bla. ...