-
Piosenka, pamiętam teledyskWidziałem, go gdzieś w telewizji, ogólnie gościu śpiewając idzie cały czas przez miasto, nikim się ...
-
Piosenka techno/house z jękami kobietMuzyka techno slycha mężczyzne, który krzyczy one two three rocket(chyba) i zaczyna się rozkręcac jęki ...
-
Co to za piosenka z intra tego filmiku[youtube.com]
-
Marco FASHION - 2 nutydokładnie chodzi mi o ten moment, oraz o nute która się zaczyna dokładnie od razu ...
-
piosenka z reklamy L'Oreal[youtube.com]
-
Szukam hiszpańskiej piosenkiWitam, Poszukuję rytmicznej piosenki śpiewaną przez kobietę w języku hiszpańskim. Piosenka jest szybka, w stylu ...
-
Poszukuję nazwy utworu usłyszanego na dyskotece.Refren grany był na klawesach lub jakimś innym drewnianym instrumencie.
-
Co to za bit? :)Co to za bit w tle? [youtube.com]
-
Co to za utwór w intrze?Witam, chciałbym się dowiedzieć co to za utwór w intrze tego oto filmiku. Z góry ...
-
Proszę o szybką pomoc :DSzukam zwariowanego teledysku z anglojęzycznego utworu. Gość wchodzi do domu starców, jakiś kaznodzieja i zaczyna ...
-
Remix piosenki "Empire Of The Sun - Alive"Siemka. Ostatnio tutaj znalazłem oryginał tej piosenki sądziłem że dam rade znaleźć remix sam jednak ...
-
piosenka z Warsaw Shore s02e13 z 28:30Jak nazywa się kawałek, który dość długo leci w tle w sezonie drugim, w ostatnim ...
-
Jakie to tytuły piosenek?[youtube.com] [youtube.com]
-
nuta pompa club mix41 minuta [www41.zippyshare.com]
-
nuteczka z filmu[sadistic.pl] co to za nutka wie ktos?:)
-
Amerykański wykonawca który przerabia głos na dziecka.Witam poszukuje Wykonawcy ( jest on myśle znany ) , który w większości swoich piosenek ...
-
T-mobile Granie na czekanieJedna piosenka dodawana do każdego starteru to "Stay", a druga? Szuakm jej tytułu i nie ...
-
Poszukuje utworu z tego klipu[youtube.com]
-
Piosenka w klubie "b@&%h". Aragorn? xDrSiemka! Przypomniała mi się pewna piosenka. Facet siedzi w klubie, pije piwo. Wygląda dla mnie ...
-
Kojarzę skądś pierwsze 10 sekund. Czyżby jakaś klasykaWitam! W tej oto Disneyowskiej piosence [youtube.com] pierwsze 12 sekund kojarzy mi się z jakąś ...
-
Piosenka z filmu z yt[youtube.com] Jaka to piosenka od minuty 3:52 do 4:09
-
Potrzebny tytuł[youtube.com] Jeśli ktoś zna tytuł piosenki (remiksu) z filmiku będę wdzięczna :)
-
Proszę o szybką pomoc :DSzukam zwariowanego teledysku z anglojęzycznego utworu. Gość wchodzi do domu starców, jakiś kaznodzieja i zaczyna ...
-
Piosenka z tego filmiku[youtube.com] jak w temacie ;)
-
Utwór z YTWitam serdecznie zna ktoś ten utwór ? [youtube.com]