-
co to za utwór?Ktoś kojarzy? Byłbym wdzięczny :D [youtube.com]
-
Wiecie co to za nutka? od ok. 13 sek.[youtube.com]
-
piosenka, w której teledysku typek tanczy na ulicyszukam tytułu piosenki, w której w teledysku typek tanczy na ulicy :D z góry dziękuję ...
-
Piosenka z pokazu Maćka Sieradzky'egoPodaję link do kawałka: [youtube.com] Po słowach niestety niczego nie znalazłam. Będę bardzo wdzięczna za ...
-
piosenka disco poloszukam piosenki disco polo.. w teledysku występuje blondynka, w pewnym momencie siedzi ona na kanapie, ...
-
Piosenka z radia RMF fm- parę słówWitam. Poszukuję piosenki, którą wczoraj słyszałam w radiu. Ona jest dość staraa, raczej takiestarsze klimaty ...
-
co to za piosneka?vine.co/v/M9iBttYB0WE
-
"Z D@&Y" CO TO ZA PIOSENKA?Co to za muzyka od 2:25? [youtube.com]
-
teledysk: słowa kluczowe: m@&%#n, wąż, maskaposzukuję piosenki, w której w teledysku występuje m@&%#n, jakiś wąż, maska.. w tytule coś z ...
-
piosenka z reklamy samochoduWitam poszukuje piosenki z reklamy auta. Reklama emitowana była w telewizji w minionym roku. Pamiętam że ...
-
Piosenka ze słowami "Jump"Piosenka bardzo popularna wśród DJ-ów, nie wiem czy podchodzi to pod muzykę klubową, hiphop czy ...
-
Zagraniczna piosenka proszę o pomocSzukam piosenki niestety nie mam żadnego jej kawałka nagranego. Śpiewa ją mężczyzna i jest ona ...
-
Piosenka rock lub metal nagrałem kawałekUsłyszałem jedną piosenkę w radiu gothic. Jest w stylu rock lub metal. Jeden youtuber nagrywał ...
-
Nazwa utowru 8bitowego z komplilacji ytWitam! Zna ktoś nazwę utworu zaczynającego się od 0:35 w tej kompliacji yt? [youtube.com] Z góry dzięki! ...
-
Muzyka z filmówWie ktoś co to za muzyka? [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku[youtube.com] Proszę o muzykę z 1:21 i 4:11
-
Dolmel CLUB2005.03.19 - Dolmel Klub Wrocław - Kris & Maniac & Pivo vol.1 [chomikuj.pl] 01.20.30 01.32.05 Dolmel Trance Mix part.2 [chomikuj.pl] 16.00 49.30 2004.03.20 ...
-
Pioseneczka - ciężko znaleźć :cSiemanko, mam mega problem nie mogę znaleźć piosenki szukam jej ponad 2 dni i... nic. ...
-
Poszukuję utwór z gatunku polski power dance.Utwór to typowy gatunek polski power dance lat 90's. Wokal na refrenach wykonuje kobieta, która ...
-
tytuły 2 piosenekw załączniku pod linkiem są 2 utwory nagrane dyktafonem, jeśli ktoś zna ich tytuły proszę ...
-
Co to za piosenka? Ołołołkej, newer fil sołTo chyba refren, podlozony techno - ołołołkej, newer fil soł = oookay, never feel so i ...
-
Czesc tekstu ...Siemacie ... Szukam nutki .... pamietam tylko kawalki tekstu śpiewała jakaś pani z tego co ...
-
danceszukam piosenki dance coś w stylu jedzie pociąg z daleka tyle że jest to nie ...
-
woodstock 2014moi drodzy w srode wieczorem dnia 30 lipca jurek wypowiedzial słowa woodstock jedziemy leciała piosenka ...
-
RiseSzukam piosenki śpiewanej przez kobietę. Ma ona lekki, wakacyjny klimat i wydaje mi się, że ...