-
jaki to utwór?[youtube.com] jak nazywa się utwór od 13:21 do końca filmu?
-
eska tvPiosenka leciala okolo godziny 15:55 na eska tv w niedziele, tj. 03.07.2014. Nie moglem znalezc ...
-
Siema, pomożecie? :)Siema, pomożecie mi znaleźć nutke? [youtube.com] 1:36 Z góry dzięki :)
-
Giorgio Prezioso & Marvin - Song 2 (remix-poszukiwany)Witam. Poszukuje remixu piosenki napisanej w tytule, mam niestety tylko taki kawałeczek. [www52.zippyshare.com] Pozdrawiam.
-
Rockowa piosenkaPiosenka po angielsku i jedyne co pamiętam to, to że było w niej coś o ...
-
piosenka z papieżem w teledyskuPoszukuję piosenkę z Janem Pawłem II w teledysku.
-
Piosenka z radia.Słuchałem dziś piosenkę i było słychać chyba "Break Heart" jakoś tak, w refrenie się często ...
-
Czarnogórska piosenkaPoszukuję piosenki, która wpadła mi w ucho będąc na wakacjach w Czarnogórze, usłyszałam ją na ...
-
Jaka to piosenka ?Witam ! Dzisiaj w Muzycznym Radio leciała fajna piosenka, podchodząca pod muzyke elektroniczną, w ...
-
Muzyka w tleZna ktoś muzyke z minuty 0 - 0:50 ? [youtube.com]
-
Poszukuje nutki :)Zna ktoś nutę z tego filmu od minuty 4:40 ? Byłbym bardzo wdzięczny :) [youtube.com]
-
Kilka electro śmieciSzukam:
-
pewna nutkaSzukam tej piosenki:
-
trace urbanDzisiaj o ok 13:40 (+/- 3min) leciała na kanale trace urban piosenka której nie znam. ...
-
Poszukuje piosenkiZna ktoś może nutkę z minuty 6:24 [youtube.com]
-
jaki utwór leciał przed chwilą na rbl.tvprzed call me meybe
-
z jakiego utworu pochodzi ten riff ?[youtube.com]
-
Piosenka z filmikuWitam serdecznie zna ktoś może tytuł tej piosenki z tego oto filmiku ? [facebook.com]
-
na zumbie na woodstockuKawałek leciał pierwszego dnia na tegorocznym woodstocku na zajęciach z zumby. Nie pamiętam go zbyt ...
-
Znana piosenka po hiszpańsku puszczana w klubachBardzo często puszczana w róznych lokalach, klubach, wydaje mi się, że śpiewa czarnoskóry, takim gardłowym ...
-
Co to za piosenka? pilne[youtube.com]
-
Co to za nuta od 0:42 do 0:56 ?Jak brzmi tytuł piosenki od 0:42 s w filmiku z youtube [youtube.com]
-
Co to za piosenka ?Tutaj podaje link [www48.zippyshare.com] Z Góry dzięki :)
-
muzyka z intro le zap de spi0njak w temacie, poszukuję muzyki z intra filmów le zap de spi0n... pomożecie? ;)