-
Kości/Bones 3x8 - piosenka na końcuZna ktoś z was końcową piosenkę z 8 odcinka, trzeciego sezonu serialu Kości?
-
Szukam piosenki o zakochanych manekinachNie pamiętam prawie nic z tej piosenki tylko to, że w teledysku był zakochane manekiny ...
-
rosyjska/ukrainska/czeska(?) klubowa spiewa kobietauslyszalam ją na imprezie u znajomych. puszczali z youtuba. jest zagraniczna - albo rosyjska ...
-
Muzyka zasłyszana z filmu.Witam serdecznie. W dniu wczorajszym usiadłem przy klawiszach w domu i zacząłem grać, niestety w ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=7izjn2B45Ow[youtube.com] co to za piosenka ?
-
Piosenka z Youtube[youtube.com] Może ktoś zna? Zaczyna się od samego początku filmu.
-
stara piosenka boysband z tekstem rapowanymRefren brzmi mniej wiecej tak : every time i look at me people.... i reszty ...
-
Piosenka z "How to booty shake TUTORIAL" link do yt.Potrzebuje tytuł piosenki z tutorialu na youtube link [youtube.com]
-
Dwie nowości i tylko słowaWitam, mam dwie piosenki do rozpoznania ;) Pierwsza to piosenka Grzegorza Hyżego ze słowami "i wciąż ...
-
W cieniuPolska piosenka usłyszałem tylko kawałek refrenu i to jeszcze niewyraźnie "W cieniu miast(gwiazd) marzenia,coś tam ...
-
EKIPA Z NEWCASTLE SEZON 8 ODCINEK 2[teleman.pl] - TU JEST LINK DOTYCZĄCY TEGO ODCINKA , MOŻECIE NAPISAĆ SOUNDTRACK OD 40-DO 60 ...
-
EKIPA Z NEWCASTLE SEZON 8 ODC.3MOŻECIE NAPISAĆ SOUNDTRACK O 40 MIN DO 60 ? Z GÓRY DZIĘKI !
-
4funtvwitam nagralem z tv reklame w ktorej byla promowana impreza , sporo fajnych utworow ...
-
Tytuł country(jodłowania) fragment z yt[youtube.com] country jodłowanie urywek od 14:05 prosilbym o tytuł
-
Co to za piosenka ? Pierwsza[youtube.com]
-
Teledysk z efektem kalejdoskopuPoszukuję piosenki, która była dobrze znana (stacje radiowe, TV) ok. 10 lat temu. Jeśli chodzi ...
-
Zielony teledysk, podobny do BrainstormCześć, szukam utworu wykonywanego przez artystę/zespół podobny chyba do Brainstorm, teledysk do tej piosenki był ...
-
Jaki to utwór?Myślę, że jest to electro/trance, za bardzo się nie znam. Słyszałem tylko kilka sekund tego ...
-
Dobry kawałeczek ;]szukam tytułu tej piosenki , na planecie leciała jakieś 5 dni temu , zna ktoś ...
-
4fun.tvwitam nagralem z tv reklame w ktorej byla promowana impreza , sporo fajnych utworow , ...
-
Muzyka z filmu le zap de spi0n 229próbowałem wyszukac programem tunatic, ale jak zwykle wyszukał błędny utwór .. chodzi mi o odcinek ...
-
Poszukuje Nutki :)Wie może ktoś co to za muzyka na początku? [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku[youtube.com] 0:45 zna ktos może to ?
-
Piosenka w tleJak sie nazywa piosenka w tle? [youtube.com]
-