-
Jak się nazywa ten taniec?Jak się nazywa ten taniec? Z jakiego kraju pochodzi? [facebook.com]
-
Nie wiem jak ją rozpoznać, znam jedynie teledyskJest o utwór jakiegoś polskiego rapera, akcja dzieje się w niewielkim pomieszczeniu, On siedzi i ...
-
Nie wiem co to za piosenka ta pierwsza link w opisieBym był bardzo wdzięczny za pomoc :P [djoles.pl]
-
we are young?szukam tanecznej piosenki spiewanej przez kobietę, pamiętam, że spiewala "a aa aa.. we are you-u-u-ung, ...
-
Co to za piosenka? (techno house)Proszę o tytuł nutki z minuty 1:05 1:40 [youtube.com]
-
duet rapowySzukam piosenki, z której zapmiętałem właściwie tylko teledysk. Dwóch czarnych raperów chyba w jakiejś szkole? ...
-
Co to za utwór?Od 1:55 www.youtube.com/watch?v=sX4fKUFeif8#t=117
-
rap/regge/ w ref: "like a teenager,like teenager..."like a teenager,like teenager...
-
piosenka house lub dancePanowie i Panie szukam piosenki Na początku w refrenie jest kilka podbić basu a potem ...
-
Muzyka z westernówJaki jest tytuł tego utworu, kiedy dochodzi do pojedynku w westernach, jest cisza, wszystko zamiera, ...
-
tytuł ...[disney.pl] prosze link. Jesli wystąpią problemy prosze pisać w komentarzach
-
Muzyka z linku[disney.pl] tu jest reklama dajcie mi muzyke która leci w tle ;3
-
Żeby nie pytali - Fragment tekstuWitam. Dzisiaj poszukuje utworu, który zasłyszałem w jednej z Warszawskich kawiarni. Jedyne co z niego pamietam, ...
-
Co to za nuta?Scooter ?
-
Spokojna piosenka z H&MWitam trudno mi ocenić szczegóły ale szukam piosenki którą usłyszałam w h&mie śpiewa ją mężczyzna ...
-
Piosenka z Mam TalentPotrzebuje nazwy piosenki która leci w mam talent na początku, kiedy wchodzi 3 jury z ...
-
Rosyjska piosenka/link i słowaSzukam piosenki, która była używana jako soundtrack podczas Sochi 2014. Grana na pianinie. "...адин и авадно ...
-
Siemanko, pomożecie? :)Witam, mam problem, molibyście mi podać nazwe tej nutki z filmiku? [youtube.com] z góry dzięki :)
-
Co to za nutka na początku ?[youtube.com]
-
Poszukuje Piosenki z Filmiku Minuta 3:30[youtu.be]
-
Czy możecie mi pomóc? Szukam tytułów i wykonawców[w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] bardzo będę wdzięczna za podanie tytułów i wszystkich wykonawców Wiem,że możecie mi pomóc Bardzo o to proszę ...
-
szukam piosenki. w teledysku rozbity samolotCześć, szukam piosenki. W teledysku był rozbity samolot. Mężczyzna który śpiewał (chyba czarnoskóry) przedzierał się przez ...
-
Muzyczka z filmiku :)Hej,czy ktoś mógłby pomóc rozpoznać utworek grany od 4:00? [youtube.com] (Obejrzyj w serwisie YT)
-
błagam pomocy!teledysk o dwójce ludzi liczono ich pocałunki, stracone chwile, nawet rozbite jajka itp, liczby i ...
-
Tytuł piosenki z filmu na yt[youtube.com]