-
Jaka to nuta? (6:40 - 10:05)Proszę o pomoc odnośnie piosenki: jej czas w składance to -> 6:40 - 10:05 link -> [www40.zippyshare.com] oprócz ...
-
Piosenka ..Żono Moja'' w innym wykonaniuWitam,szukam takiej piosenki Zono moja serce twoje itp ale śpiewał ją taki starszy Pan, i ...
-
Halina Mlynkova w Jaka to melodia (daj mi Boze)Piosenke spiewala Halina Mlynkova w "Jaka to melodia" w refrenie bylo cos w stylu "Daj ...
-
Tytul nutki w tle (yt)[youtube.com] jaki tytul nutki w tle z hitlerem?
-
Muzyka z filmiku na ytlink: [youtube.com]
-
Piosenka z reklamyJest to muzyka z reklamy Disney Channel. Reklama jest o filmie "Mój kumpel duch" Prosze o ...
-
Piosenka z Vine'aKtoś rozpozna? :) Link: [vine.co]
-
Piosenka dla ofiar tsunamiWitam, szukam piosenki, która powstała dla ofiar tsunami. Na teledysku są bardzo charakterystyczne odrzutowce, mogące ...
-
Co to za piosenka (chyba remix), „rytmiczna”?W 19 sekundzie jest typowy „bit” – może po nim da się rozpoznać: free.mp3songurls.com/1418523.mp3 – plik ...
-
Muzyka z filmiku[youtube.com] Prosze o nazwe tej nutki :) Z góry dziękuje, Pozdrawiam
-
pomocy[youtube.com] co to za muzyka z 5 minuty
-
Jaka to piosenka Edyty Górniak?[youtube.com] 2:10. do 2:16.
-
Nutka niczym kosmos part 2Szukam kolejnej nutki.
-
piosenka pop 2013-2014szukam dosc nowej piosenki pop (pewnie 2013/2014) w ktorej wokalistka tak mocno spiewa: ooooo-ooooo-ooooo (po ...
-
Szukam tytuły muzyka klubowaWitam. Ostatnio byłem na imprezie i usłyszałem kawałek u Dj'a nie pamiętam czy to był ...
-
Utwory podobne do DJ Fresh VS Jay Fay Feat. Ms DynamitHEj wszystkim poszukuje takich utworow w takim nietypowym ale mega zakręconym stylu DJ Fresh VS ...
-
Piosenka bez słów[camwithher.tv]
-
Piosenka z dobrym bitemSzukam piosenki, która była dość często grana na przełomie stycznia i lutego. W teledysku jakieś auto ...
-
jedna z piosenek summer of hazeHej! poszukuję jednej z piosenek summer of haze To co jest w tym teledysku od ...
-
Co to za utwórCo to za utwór, który leci w tle? [youtube.com]
-
Piosenka z introSiema. Chciałbym aby ktoś napisał mi tytuł piosenki w tym intrze: [youtube.com] podejrzewam ze to linkin ...
-
szukam teledyskuszukam teledysku jakiegoś zespołu rockowego albo pojedynczego artysty z tego okresu, w którym gitarzysta, ubrany ...
-
Pomocy! Znana piosenka...Poszukuję dosc znanej piosenki, ktora uslyszalam jakis czas temu w radio. Wydaje mi się, ze ...
-
Piosenka z filmu youtube.comWitam,szukam piosenki z tego oto filmu: [youtube.com] Z góry dziękuje!
-
Co to za kawałek z seta od minuty 10:40[soundcloud.com] Kawałek trwa od 10:40 ;) Dzieki i pozdrawiam